Bolig

Boxmadras test – find den helt rette for dig

Indhold

Ved valg af boxmadras er det essentielt, at finde den type, der passer til din kropsvægt, og giver den rette støtte. Den helt rigtige madras er afgørende for, hvordan din nattesøvn bliver, og hvor stort et overskud du generelt set har i hverdagen. Men derudover er det jo også vigtigt, at størrelsen, materialet og prisniveauet er i orden. Der er altså mange faktorer i spil, når det gælder om at vælge den rette type madras. Det kan derfor være en rigtig god idé at besøge den lokale sengeforretning og lade en medarbejder hjælpe dig.

Det smarte ved boxmadrasser er, at de er bygget op med et fjedersystem, der ligger oven på en træramme. Da disse fjedre følger kroppens linjer, giver denne type madras ekstra komfort. Med en boxmadras får du altså masser af komfort, optimal vægtfordeling og god luftcirkulation. Herudover er denne type madras udstyret med et ekstra lag af fjedre. Alle bevægelser absorberes og giver den helt rette støtte. Boxmadrasser er beregnet til at blive placeret direkte på ben eller i et sengestel, men det skal nævnes, at de ikke kan vendes. Men så længe man vælger en god boxmadras i høj kvalitet, får du ikke brug for en sengebund. Det kan dog være en rigtig god idé at købe en topmadras sammen med din boxmadras, da madrassen derved vil kunne holde længere.

Du kan i denne artikel læse om 7 forskellige typer af boxmadrasser fra de mest populære mærker på markedet, så du bedre vil kunne finde lige akkurat den type boxmadras, der passer bedst til dig.

Black Friday 2021

Mange forhandlere har store besparelser til Black Friday, og Black Week, som allerede er i gang. Du vil med stor sandsynlighed finde en god boxmadras, til en rigtig god pris i disse dage. Vi har samlet udvalgte forhandlere nedenfor, som vi løbende vil holde opdateret:

Jupiter BoxmadrasBoxmadrastest

→ Find den hos forhandleren her

Denne boxmadras er en af Jupiter-modellerne fra Bedre Nætter. Denne type madras er det oplagte valg for dig, som vil have høj kvalitet og en god solid støtte til en overkommelig pris. Madrassen har den fordel, at den tilpasser sig din vægt og liggeposition, så den giver den mest optimale komfort. Samtidig undgår du unødvendige tryk. Dette resulterer i, at du får en langt bedre og dybere søvn nat efter nat, hvilket giver et større overskud i hverdagen. Det er ydermere muligt at benytte madrassen, lige så snart du modtager den. Du skal blot montere benene, hvorefter du har en komplet seng, som er klar til at blive taget i brug. Ved køb af denne type madras fra Jupiter No. 1 følger der en valgfri topmadras med i købet, hvilket sikrer, at du ligger ekstra godt og behageligt.

Så er du interesseret i en flot boxmadras, der vil kunne passe ind i ethvert soveværelse, og som vil kunne holde i mange år fremover, er Jupiter fra Bedre Nætter et oplagt valg. Du er her garanteret et produkt af høj kvalitet til en overkommelig pris, som oven i købet er dansk produceret.

Senses LuxBillig boxmadras

→ Find den hos forhandleren her

Den anden madras på listen er ligeledes fra Bedre Nætter, og den hedder Senses Lux og er 120×200 cm. Denne type boxmadras har et indbygget anti-skrid-system, hvilket betyder, at topmadrassen ikke vil være i stand til at glide rundt, og herudover har den 2-lags pocket fjedre, som giver dig masser af komfort. Senses Lux producerer boxmadrasser af fineste kvalitet, og du er her garanteret en yderst elegant seng, som er blød at ligge i, samtidig med at den er flot at se på. Du får desuden en 60 mm topmadras med i købet, som er med til at beskytte selve boxmadrassen.

Ved køb af en boxmadras fra Senses Lux får du en madras, der tager hensyn til din krop. Den sikrer, at du får en komfortabel søvn hver eneste nat. Madrassen er desuden inddelt i 5 komfortzoner, så du får den optimale støtte til bl.a. din lænd, din nakke og dine skuldre. Så er du vild med dansk håndværk i høj kvalitet, og er du villig til at betale for den gode kvalitet, kunne en boxmadras fra Senses Lux være det rette valg for dig. Her får man virkelig noget for pengene, og det er med garanti én af de bedste modeller, der findes på markedet lige nu.

Basic boxmadras 140×200 (inkl. ben & topmadras)boxmadras forhandler

→ Find den hos forhandleren her

Er du mere interesseret i den mere klassiske madras, kunne Basic boxmadras fra Bobo online møbelbutik være det helt rette valg for dig. Her får du en madras på 140×200 cm med 2 lag fjedre og en yderst behagelig topmadras. Det er her værd at bemærke, at betrækket på topmadrassen nemt kan tages af og vaskes ved maks 60 grader. Polstringen i madrassen er af 25 mm polyetherskum, hvilket gør den ekstra blød og behagelig at ligge på. Desuden har den medium/fast affjedring, hvilket giver en rigtig god støtte og komfort hele natten lang. Den er ydermere betrukket med et lækkert og stilrent blåsort betræk.

Herudover følger der flotte metalben med, så den med garanti vil pryde ethvert soveværelse. Det anbefales, at denne boxmadras anvendes til personer, der har en kropsvægt mellem ca. 60 og 110 kg, og såfremt der skulle ske noget med enten rammen eller fjedrene, er der 15 års garanti på den, samt 2 års normal reklamationsret. Ved køb af Basic boxmadras fra Bobo er man altså garanteret en mere traditionel madras i høj kvalitet til en rigtig god pris, da man samtidig får ben og topmadras med i købet.

Boxmadras – Premium (Pocket)Valg af boxmadras

→Find den hos forhandleren her

Denne boxmadras fra Sengefabriksudsalg kan du få til en rigtig god pris. Modellen består af en dobbeltfjedret madras, hvor der er pocket fjedre øverst og mini bonellfjedre nederst. Det vil sige, at med denne Premium (Pocket) boxmadras får du en solid madras og en komplet løsning. Den komplette løsning består af, at du både får en boxmadras og topmadras med i en pakke, når du køber denne model. Du kan herudover vælge mellem flere forskellige topmadrasser af god kvalitet, så du kan være sikker på at finde en, der passer perfekt til dig. Alle deres topmadrasser er vaskbare, hvilket er en stor fordel.

Boxmadrassen består endvidere af en massiv træramme, der beskytter madrassen. Omkring fjedrene er der 20 mm skumpolstring. Dette bevirker, at du ligger rigtig godt på denne madras, da den tilpasser sig efter din kropsform. Dermed vil du få den mest optimale støtte. En anden stor fordel er, at madrassens betræk er ekstra slidstærkt. Det er med til at gøre den mere behagelig samt øge madrassens levetid. Ved at vælge denne model får du altså en dobbeltfjedret boxmadras, der kan sikre dig rigtig god komfort. Så hvis ovenstående, dækker dine behov, så vil denne model være en rigtig god og billig løsning.

Athena Boxmadras – 80×200 – medium madrasNy boxmadras

→ Find den hos forhandleren her

Den femte boxmadras kan købes hos Unoliving og har en medium hårdhed. Topmadrassen er udstyret med en 4 cm latexkerne og kan desuden nemt tages af og vaskes ved 60 grader. Madrassen har yderligere 250 pocketfjedre pr. m2, og den er desuden inddelt i 5 forskellige komfortzoner, så du er garanteret den helt rette komfort og støtte til de mest udsatte områder, f.eks. din lænd, nakke, skuldre og hoved. Madrassens polstring er lavet af 25 mm polyetherskum, hvilket gør den ekstra blød og behagelig at ligge på. Betrækket er tilmed quiltet med fibervat. Ben og topmadras følger desuden med, og benene er fremstillet af stål og er 19 cm høje.

Så søger du en super god seng, kunne denne 5-zonet pocketfjedre boxmadras være lige det, du søger. Køber du hos Unoliving, får du desuden 15 års garanti på ramme- og fjederbrud. Herudover er det sorte stofmateriale ekstremt elegant at se på, og den passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Den er desuden 49 cm høj, 80 cm bred og 200 cm i længden. Ved køb af Athena Boxmadras får du en mediummadras til en yderst god pris. Den kan nemt gøres rent, og giver desuden en god og behagelig nattesøvn.

Boxmadras 90×200 cm – MediumBoxmadras bedst i test

→ Find den hos forhandleren her

Går du derimod mindre op i kvaliteten men mere op i, at prisen ikke må være alt for høj, er en boxmadras fra Coop mere velegnet til dig. Her får du en udmærket boxmadras på 90×200 cm i et flot mørkt betræk. Den vil kunne matche ethvert soveværelse – betrækket er desuden fremstillet i 100% polyester og er derfor ekstra blødt og komfortabelt. Boxmadrassen indeholder bonellfjedre og har 115 stk. pr. m2, og polstringen er lavet af 25 mm. purskum. Herudover er rullemadrassen quiltet på fibervat, og boxmadrassens hårdhed er medium. Så den vil være bedst egnet til personer, der har en kropsvægt på under 75 kg.

Søger du en komfortabel boxmadras til en yderst venlig pris, som vil kunne passe ind i alle slags soveværelser, kunne denne boxmadras være et rigtig godt valg. Den er desuden nem at vedligeholde og vil med garanti kunne holde i masser af år fremover.

Find den bedste boxmadras

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til boxmadrasser, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i det hele. Du er her i artiklen blevet introduceret for 7 rigtig gode bud på en god boxmadras, men hvad er det egentlig helt konkret, man skal kigge efter, når man er på jagt efter en god madras? Hvis du følger disse råd, vil der være stor sandsynlighed for, at du nemt kan finde den bedste boxmadras for dig.

Først og fremmest bør man tjekke, hvor mange komfortzoner boxmadrassen har. Man ved, man har med en rigtig god madras at gøre, hvis den er inddelt i 5 eller 7 komfortzoner. Dette gør, at den giver din krop en mere tilpasset komfort – især ved fødderne, ryggen og hovedet. Herefter spiller højden på madrassen også en rolle, da madrassen indeholder flere støttende lag af fjedre, jo højere den er.

Ydermere bør du lægge mærke til, hvilken type polsting madrassen har, da det har indflydelse på støtten, og endelig er det klogt at kigge på typen af fjedre. Der er tre typer af fjedre, når det kommer til boxmadrasser: Pocketfjedre, bonellfjedre og multipocket fjedre, eller en kombination af disse. Som hovedregel bør man ikke vælge en madras, der kun har ét lag af fjedre, og det kan anbefales, at man går efter enten multipocket- eller pocketfjedre, da disse giver mere støtte til din krop.