Om os

Brugervejledning.dk er en online sammenligningstjeneste, som gør det nemt at overskue og sammenligne nye produkter og anskaffelser du er på udkig efter. Vi laver alt forarbejdet og researchen for dig, så du blot skal gennemlæse vores velskrevne og gennemførte artikler for at finde frem til lige netop det produkt, der passer bedst til dine behov. Vi giver dig alle de nødvendige oplysninger for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Sammenligner prisen, kvaliteten og meget mere.

Det er 100% gratis og uforpligtende at benytte sig af Brugervejledning.dk – vi er først tilfredse når vores læsere er tilfredse og derfor forsøger vi konstant at optimere og forbedre os. Vi skriver om ydelser og produkter, der interesserer os og det bør også kunne mærkes mellem linjerne i vores artikler.

Skulle der være nogen som går med lysten til at kontakte os angående ris eller ros, eller med produkter som vi skal skrive om, så skal man ikke holde sig tilbage. Vi er meget åbne for udfordringer og nye idéer.

Vi støtter op om:
Miljøvenligpakning