Bolig

Med de billige elpriser får du overskud til mere

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

El er noget af det, der ganske enkelt ikke kan undværes i den moderne verden. Uden el ville ingen af de mange maskiner og bekvemmeligheder, vi har i vores hverdag, fungere. Derfor er det også en rigtig god idé at undersøge, om du kan gøre det billigere. For el koster, men det behøver ikke koste en bondegård. For når du sparer penge på el, kan du pludselig få økonomisk overskud til meget mere i hverdagen.

Skift til et andet elselskab

Den el, der kommer ud gennem dine stikkontakter, kommer fra et elselskab, og du betaler et bestemt beløb for den el. Men prisen varierer, alt efter hvor i landet du bor – og ikke mindst, hvilket elselskab du bruger.

Mange af de store elselskaber skruer prisen i vejret, og derfor kan det være en god idé at skifte til et af de mindre elselskaber, der tilbyder dig en elpris, der er mere nede på jorden, og hvor den almindelige dansker kan være med. Et rigtig godt sted at starte din jagt på de mest fordelagtige elpriser er ved at klikke lige her, hvor du finder et elselskab, der tilbyder dig nogle af markedets billigste elpriser.

Det kan måske virke lidt skørt at gå så meget op i elpriser, men hvis du sætter dig ned og laver beregningerne, vil du blive overrasket over, hvor stor en forskel det kommer til at gøre i din hverdag.

Spar på strømmen, og brug pengene på kvalitetstid

Der er rigtig mange områder, hvor du og din familie kan spare på strømmen i hverdagen. Selvfølgelig skal man ikke opgive alle de sjove ting i hverdagen, for livet skal ikke blive til en jammerdal, hvor det handler om at spinke og spare. Men det er ingen skam at lære sine børn, at el også koster penge, og at man kan bruge pengene på mange andre sjove ting i hverdagen.

Hvis man har en have, vil hele familien elske at bruge en aften udenfor, hvor der laves mad over bål. I stedet for at tænde for ovnen eller komfuret kan du helt uden el tilberede lækker mad. Og hvad der er endnu vigtigere: Du og din familie får en hel aften ud af det, hvor I hygger jer. Og hvis det er en af de sommeraftener, hvor temperaturen bare er helt rigtig, kan I bruge hele aftenen på at bage snobrød eller riste skumfiduser over gløderne. Det er den slags kvalitetstid, som både reducerer elregningen og giver overskud på kontoen.

Hvis I er en aktiv familie, kan I jo også lave den sædvanlige sommerferie om til en cykelferie, hvor I genopdager Danmark, får god motion og hygger jer med hinanden. Alt sammen helt uden at bruge strøm. Og så må man ikke glemme, at når I har sparet alle de mange penge på el, så skal pengene også bruges til noget. Der er rigtig mange ting, du kan vælge at forkæle enten dig selv eller din familie med, og det handler bare om at være kreativ.