Sport og fritid

Udnyt din telefon med fedt udstyr

Indhold

I dag har langt de fleste mennesker, i hvert fald her i vores del af verden, en mobiltelefon, og de fleste mobiltelefoner er i dag smartphones. Telefonen er ikke længere bare et apparat, man kan bruge til at ringe på, nej der er nærmest tale om en hel lille computer, man kan have i lommen. Til telefonen findes der i dag en række forskellige gadgets, man kan bruge til forskellige ting i forbindelse med telefonen, nogle af dem ser vi på her, så læs med og få gode tips til sjov med din telefon.

Efterhånden ser man, hvor end man vender og drejer sig, folk der kigger ned i deres telefon. Rigtigt mange er meget optaget af deres telefon, og tror man at det mest drejer sig om den yngre generation, tager man fejl. Også generationen som nu er bedsteforældre, og som ofte kaldes boomere, kan have svært ved at løsrive sig fra den lille tidsrøver. Herudover glemmer de tit at sætte den på lydløs, hvilket ikke sjældent udløser pinlige situationer.

Vigtigheden af et fedt cover

Mange mennesker går utroligt meget op i at have den helt rigtige telefon, gerne den nyeste model, mens andre ikke finder det så vigtigt men bare gerne vil kunne bruge standardfunktionerne og selvfølgelig hente de apps, man har brug for. For alle gælder det dog, at et cover er nødvendigt for at beskytte telefonen, og har man en iPhone 13 har man brug for et iPhone 13 Mobiletui. Coveret findes i mange farver eller helt gennemsigtigt, hvis man foretrækker det. Mange vælger at udsmykke deres cover med klistermærker, mens andre bedst kan lide det enkle look. Der findes dog også dem, som lever livet farligt uden et mobilcover, men dette kan ikke anbefales.

Lav din egen fotoshoot med en trefod

Hvis du sælger mange ting på genbrugsplatforme og derfor tager mange billeder af ting, kan du med fordel investere i en trefod, eller på engelsk trifork, som er et lille stativ man monterer telefonen i og altså derfor ikke behøver at holde telefonen i hånden. Denne gadget kan også være aktuel, hvis man optager video med sig selv eller andre, hvor man gerne vil undgå rystelser.

Tag billeder af dig selv med en selfiestang

Da selfiestangen kom frem og man så i TV, hvordan kinesere og koreanere brugte den, blev den hurtigt offer for spot, hån og latterliggørelse, men ikke desto mindre er det et rigtigt smart værktøj til at tage billeder af sig selv, f.eks. når man er på ferie og gerne vil tage billeder af sig selv i de smukke landskaber eller foran en sjov statue eller noget andet. På trods af den hårde start fik selfiestangen efterfølgende en vis oprejsning, men i dag ses den ikke så meget mere her i vores del af verden. I Asien er den dog stadig meget populær, og det forstår man godt. Udover dens åbenlyse funktion er den foldbar og dermed let at have med i tasken, når man er på ferie eller udflugt.