Sponsoreret indholdSport og fritid

Test dig selv – kan du klare dig i det fri?

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Vi bruger naturen meget mere i disse tider, end vi tidligere har gjort, og det skyldes blandt andet, at naturen er tilgængelig i al sin pragt, mens meget andet af det, vi normalt foretager os, er lukket ned. Vi ser danskerne gå ture, tage på teltture, udnytte shelterpladser og bålsteder under pandemien, og det er både godt for vores mentale helbred, sundhed, energi og lykkefølelse.

Naturen har nemlig en helt unik effekt på os. Den kan skabe ro og give os en følelse af frihed og nærvær, og derfor er det også bare med at komme afsted og udnytte den skønne natur, vi har i vores skønne land.

Kan du klare en overnatning i det fri? 

Investér i noget fornuftigt tøj og udstyr, for eksempel brugt militærudstyr og beklædning, konserves og andet mad, som du nemt kan medbringe på turen, og tag afsted på tur. Det er den perfekte udfordring i en tid, hvor mange ikke ved, hvad de skal tage sig til.

Mange danskere er hjemsendte eller har på anden måde mere tid tilovers, end de havde for blot et år siden. For et år siden ville det lyde som et luksusproblem for mange mennesker, men for mange er vi efterhånden nået dertil, hvor det er svært, kedeligt og uoverskueligt at blive ved med at finde på noget at give sig til.

Derfor kan du med fordel kaste dig ud i at teste dig selv. Du kan udfordre både dig selv, men også en, du ønsker at invitere med på en overnatning i det fri. Det kræver blot, at du er klædt ordentligt på og forbereder dig hjemmefra. I den forbindelse kan du for eksempel investere i noget godt udstyr. 

Godt udstyr er nødvendigt

Det er en rigtig god idé at investere i noget godt udstyr, hvis du har fået blod på tanden og ønsker at udnytte naturen meget mere, end du hidtil har gjort. Især hvis du ønsker at give dig i kast med en overnatning udendørs på denne tid på året, er det vigtigt, at udstyret er i orden.

Det bliver ikke en god oplevelse, hvis du fryser hele natten, og det er ligeledes heller ikke rart at gå lange ture i naturen, hvis bukserne er for stramme og gnaver, eller hvis din trøje ikke er tyk nok. For mange danskere er det med at gøre brug af naturen kommet for at blive, da mange danskere har fået øjnene op for, hvad naturen kan, og hvilken ro den kan skabe i os. Hvis du er en af de danskere, der har planer om at bruge naturen meget mere i fremtiden og på den anden side af pandemien, så er det særligt relevant at investere i godt udstyr.