Bolig

Metaldetektor test – find de 6 bedste metaldetektorer

Indhold

Hvis du står og skal til at købe en metaldetektor, så vil du opdage, at der findes rigtig mange forskellige på markedet. Der findes rigtig mange forskellige modeller, og det gør der fordi, det kan være forskelligt til hvilket formål, man køber en metaldetektor. Der er nemlig forskel på, om du skal bruge en model til mere professionel brug, eksempelvis i forbindelse med dit arbejde, eller om det er mere til brug i fritiden som en hobby. Fordi nogle mennesker bruger metaldetektorer i deres arbejde, så kan man finde mange mere professionelle metaldetektorer, og det er nødvendigvis ikke sådan en, man har brug for, hvis man kun bruger den i sin fritid. De mere professionelle modeller er som regel også dyrere.

Fordi der er så mange forskelige metaldetektorer på markedet, kan det komme dig som kunde til gode. På denne måde har du nemlig rig mulighed for at finde en model, der passer lige netop til dine behov. Derfor er det vigtigt, at du gør det klart for dig selv, hvad du er på udkig efter, hvor mange funktioner du har brug for, og hvor mange penge du er villig til at investere i den. Ved at gøre sig nogle overvejelser i forhold til disse aspekter vil du bedre kunne finde frem til og vælge den helt rigtige model.

Du kan få metaldetektorer til både børn og voksne

Som før nævnt findes der mange forskellige modeller på markedet, og det betyder, at der findes metaldetektorer til både børn og voksne. Forskellen på disse findes især i forhold til størrelsen, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på, om du kigger på en til dig selv eller dit barn og husker at holde øje med størrelsen. På denne måde kan du sikre dig, at du ikke kommer til at købe en enten for stor eller for lille metaldetektor.

Der findes også rigtig mange forskellige producenter på markedet, og nogle af de mest populære er blandt andet Makro, Teknetics, Bounty Hunter og Nokta. Der findes dog også flere andre producenter, men ovenstående producenter er kendte for at fremstille metaldetektorer, der både er meget effektive i forhold til detektering, og samtidig er de også meget brugervenlige, så alle kan benytte sig af dem uden problemer. Derfor kan det være en god idé at vælge en model fra netop en af disse producenter, hvis du er nybegynder, så du på denne måde ikke vil komme til at opleve opstartsproblemer i forhold til at anvende apparatet.

I de følgende afsnit vil vi gennemgå seks forskellige metaldetektorer, som vi mener, kunne være gode bud, hvis du står og skal købe en ny eller aldrig har haft en før.

Teknetics Eurotek m. 8” søgespoleMetaldetektor test

1.595 kr. hos Zeejuu
Denne metaldetektor er en rigtig god begyndermodel, som producenten Teknetics har udviklet. Den er meget nem at anvende for alle, både unge og gamle. Denne Eurotek m. 8” søgespole er udstyret med nemme betjeningsfunktioner, og den vejer heller ikke særlig meget. Derfor er denne model også en mulighed at købe til børn. Det er en stor fordel, at den ikke vejer særlig meget, da det ellers kan blive hårdt, hvis man går rundt med den i lang tid.

Denne model har en meget høj signalregistrering, og den har en yderst nem og effektiv justerbarhed i forhold til jerndiskrimination, hvilket også er nogle rigtig gode fordele. Så på grund af alle disse ting er denne model et rigtig godt sted at starte, hvis du vil begynde at have dette som hobby. Det kan enten være alene eller eksempelvis sammen med dine børn.

Teknetics Omega metaldetaktorTest af metaldetektor

4.695 kr. hos Zeejuu

Denne Omega model er også fra den kendte producent af metaldetektorer, Teknetics. Denne model er af allerhøjeste kvalitet og i en klasse for sig selv. Den har en vandtæt søgespole, og du får den også med en stor LCD-skærm, så det er nemt og tydeligt at se, hvad der står. Størrelsen på denne metaldetektor er hele 11”, og det svarer til omkring 28 cm. Af denne grund kan den opfange rigtig meget, når den er så bred, hvilket er en meget stor fordel.

Modellen her har en detektionsdybde på hele 30 cm og helt op til 100 cm ved større metaldele. Disse tal er imponerende høje og vidner om, at denne model er af meget høj kvalitet. Det er de færreste metaldele, som denne model ikke kan opfange. På grund af den høje kvalitet koster denne model også en del mere end de andre modeller i denne artikel, men du får altså også en del fordelagtige funktioner. Du kan få rigtig meget udstyr med til denne model, og det er en af de mest veludviklede modeller, du kan finde på markedet.

Bounty Hunter Tracker IV metaldetektorbedst i test metaldetektor

1.599 kr. hos Zeejuu

Producenten Bounty Hunter er generelt kendte for deres brede udvalg af metaldetektorer. De har især modeller til børn og til nybegyndere. Denne Tracker IV model er et yderst godt eksempel på dette. Den er nemlig opbygget således, at den er meget brugervenlig og samtidig med dette, så vejer den heller ikke særlig meget, hvilket gør den ideel til nybegyndere og børn. Det er en af de klassiske modeller, og det er ikke kun i Danmark, men også i USA, at den er meget populær.

Selvom denne model er god til børn og nybegyndere, vil den stadig være et godt valg til de meget erfarne brugere, da den som sagt er meget let. Den er også god, fordi den har en søgespole på 8”, hvilket svarer til omkring 20 cm. Selve metaldetektoren er effektiv og kan opfange eksempelvis mønter helt ned til en dybde på 15-18 cm.

Bounty Hunter Quick Draw Pro metaldetektortest metaldetektor

1.995 kr. hos Zeejuu

Denne model er også en, der kan bruges af alle og enhver, da den er meget nem at bruge. Den er udstyret med en LCD-skærm og en søgespole på 10”, hvilket svarer til hele 25 cm. Bounty Hunter Quick Draw Pro modellen kommer også med mange forskellige funktioner, som gør den interessant at anvende. Den har endvidere en meget lav vægt og er meget nem at betjene. Derfor kan den bruges af alle, der ønsker at give sig i kast med en metaldetektor, eller som allerede har mange års erfaring med at bruge en.

Bounty Hunter Lone Star Pro metaldetektorbillig metaldetektor

1.495 kr. hos Zeejuu

Modellen her er et rigtig godt bud på en metaldetektor til dit barn, så hvis det er sådan en, du er på udkig efter, så vil denne model være et rigtig godt valg. Den har en stor LCD-skærm, så det er nemt og overskueligt at følge med i, hvad der sker under søgningen. Modellens søgespole er 8”, som svarer til 20 cm, og det er en rigtig god størrelse.

Selvom det er en model til børn eller nybegyndere, så har den altså rigtig mange spændende funktioner, der gør den sjovere at bruge. Funktionerne skal man blot lære at kende. Bounty Hunter Lone Star Pro vejer heller ikke særlig meget og er nem at betjene, hvilket er med til at understrege, at det er en rigtig god model til børn.

Bounty Hunter Land Ranger Pro metaldetektorGod metaldetektor

2.695 kr. hos Zeejuu

Med denne model har Bounty Hunter endnu en gang produceret en metaldetektor, der er rigtig godt at bruge i sin fritid, og derfor kan den godt betragtes som en begyndermodel. Det er altså en model, der er rigtig god at starte ud med eller god at skifte til, hvis du kun har været i gang i kort tid, eller det er lang tid siden, at du sidst har brugt en metaldetektor.

Den har en god og stor LCD-skærm, så det er nemt at følge med, når du går og søger. Herudover har den en vandtæt søgespole, hvilket er en meget stor fordel. Denne søgespole er 11”, og det svarer til 28 cm, og det er en af de større størrelser. Den er også meget let, og den kan spore eksempelvis mønter helt ned til 25 centimers dybde. Denne model kan altså passe til de flestes behov, der bruger en metaldetektor på fritidsbasis.

En metaldetektor er en god hobby

Der findes mange forskellige aktiviteter, du kan lave i din fritid, hvor du både får frisk luft og motion. Med en metaldetektor får du også disse ting, men herudover får du også muligheden for at finde noget værdifuldt. Dette kan eksempelvis være mønter eller lignende. Så med en metaldetektor kan man altså være heldig at finde noget af større værdi, og det skaber en form for spænding, der er med til at gøre det til en sjov hobby. Rigtig mange synes også, at det er hyggeligt at gå rundt i naturen, eksempelvis i skoven og på marker for at lede efter ting.

Gå på jagt sammen

Der er rigtig mange danskere, der godt kan lide at bruge deres metaldetektorer i deres fritid, og derfor er der også forskellige klubber og foreninger rundt omkring i landet, hvor folk går sammen og leder efter ting. Dette kan være med til at skabe nye bekendtskaber og sammenhold, som kan gøre oplevelserne med sin metaldetektor endnu bedre. Man kan læse meget mere omkring den bedste metaldetektor på testsektionen.dk, som har lavet en gennemarbejdet guide til at finde den bedste metaldetektor.

Uanset om du tager af sted sammen med nogle eller alene, så burde det altid være muligt at finde en metaldetektor, der passer perfekt til dig og dine behov. Dette kunne eksempelvis være gennem denne test, men der findes naturligvis mange andre modeller på markedet, og du kan blandt andet se et stort udvalg her: Zeejuu.dk