Krop og sundhed

Test af 5 hårtørrere – Find den bedste hårtørrer

Indhold

En hårtørrer er ikke blot en hårtørrer. Det er et redskab, som rigtig mange mennesker benytter sig af hver eneste dag, så man slipper for at gå ud ad døren med drivvådt hår. Det er altså gået hen og blevet en fuldkommen uundværlig del af dagligdagen i de fleste hjem, og en hårtørrer benyttes desuden både blandt mænd og kvinder. Men foruden at kunne tørre dit hår om morgenen, er det desuden et rigtig godt redskab til styling, og med en god hårtørrer vil du til hver en tid kunne redde selv den værste hår dag nemt og hurtigt. Det er dog ganske essentielt, at man ikke blot går ud og investerer i det første og det bedste, da man dermed kan ende op med en model, som hverken kan varmereguleres, blæse nok luft ud eller som er udstyret med en alt for kort ledning.

Du vil her blive præsenteret for en test af 5 forskellige hårtørrere i god kvalitet fra nogle af de bedste producenter på markedet, så du forhåbentlig vil være klædt bedre på til at vælge den helt rette model for dig og dit hår.

MoroccanOil Professional Series Hairdryerhårtørrer test

998 kr. hos Nicehair.dk

Den første model i testen er fra MoroccanOil, og du får her en professionel hårtørrer i høj kvalitet. Mange danskere kender nok bedst dette brand grundet deres mirakuløse olier, men de har med dette produkt bevist, at de bestemt også kan lave rigtig gode hårtørrer. Modellen kommer i et flot lyseblåt og hvidt design, der kan minde én om ferie og sommertid.

Selve hårtørreren er udstyret med en 1800 W kraftig motor, hvilket gør, at den har en kort tørretid – og som bekendt er en kort tørretid naturligvis med til at skåne håret mest muligt. Herudover har hårtørreren tre forskellige temperaturindstillinger og to blæseniveauer, du kan vælge imellem, og endelig har den det smarte Nano Ion teknologi, som er særligt udviklet af MaroccanOil selv. Denne teknologi er med til at give dit hår ekstra glans, som vil kunne ses med det samme.

Ved køb af denne eksklusive MorroccanOil-hårtørrer får du altså et produkt, som har alverdens funktioner, og hvor teknologien desuden er i særklasse. Man kan derfor være ganske sikker på, at man her er garanteret en hårtørrer i høj kvalitet, som vil kunne holde i mange år fremover.

Remington D6090 Colour Protecthårtørrertest

572m99 kr. hos Made4men.dk

Den næste hårtørrer i rækken er en model til mænd, og den er fra producenten Remington. Du er med denne type hårtørrer også garanteret en høj kvalitet, og du får her en motor med hele 2200 W, hvilket giver en effektiv samt hurtig tørring. Modellen er derfor særligt velegnet for dig, der har en tendens til at have lidt for travlt om morgenen og derfor når alting i sidste øjeblik. Ydermere har hårtørreren tre forskellige varmeindstillinger og to hastighedsindstillinger, så du har mulighed for at vælge lige netop det niveau, der bedst passer til dit hår. Den er desuden udstyret med en kold luft-knap, som er med til at skåne dit hår, mens du styler det. Endelig har modellen den nyeste Colour Protect teknologi, som bevarer din naturlige hårfarve, hver gang du bruger den.

Med denne D6090-model fra Remington får du et rigtig godt produkt i et stilrent og lækkert design til en god pris, som skåner dit hår mest muligt. Modellen har desuden en ledning på hele 1,8 meter, så du frit kan bevæge dig rundt, når du enten tørrer eller styler dit hår. Du får altså en masse for pengene ved køb af dette produkt.

Remington D5000 Compact 1800Wbedst i test hårtørrer

179,10 kr. hos Made4men.dk

Den næste hårtørrer er også til mænd og produceret af Remington, men vi har her at gøre med en mindre model, hvilket dermed også gør den mere praktisk at have med at gøre. D5000-modellen kommer i et stilrent og enkelt look, og så til en attraktiv pris, og på trods af størrelsen har den en kraftig motor på hele 1800 W. Der er tre forskellige varmeindstillinger og to forskellige hastighedsindstillinger, hvilket giver dig en masse muligheder for at ramme lige netop det niveau, som du ønsker, og som passer bedst til dit hår. Det er det oplagte valg for dig, der er på udkig efter en hårtørrer, man kan have med, når man skal ud at rejse, da den med garanti vil kunne passe i alle typer kufferter og tasker. Endelig er den udstyret med et aftageligt gitter, så rengøringen bliver langt hurtigere og nemmere.

Remington D5000 Compact er det perfekte valg for dig, der er træt af at vente på, at dit hår bliver tørt, så du kan få stylet det, og som herudover ønsker en lille og praktisk model, som du kan tage med hen, hvor du vil. Hårtørreren kan desuden hænges op hjemme på badeværelset, da den er udstyret med en smart krog, og så har den endelig en energibesparende indstilling, som er god for miljøet.

HH Simonsen Boss Hair Dryer Chrome Nude Limited Editionhårtørrer bedst i test

499 kr. hos Nicehair.dk

Denne hårtørrer er fra det anerkendte og populære mærke HH Simonsen, og man ved derfor straks, at man har at gøre med et professionelt produkt i en klasse for sig – dog stadig til en pris, som de fleste vil kunne få råd til. Denne model er udstyret med en 2000 W motor, men på trods af denne kraftige motor er den ekstremt lydsvag. Den har herudover et SoftAire Flow-system, der gør dit hår blødt, og du kan desuden vælge at slå kold luft-knappen til, såfremt du ønsker at skåne dit hår fra den varme luft.

Modellen har forskellige indstillinger, når det gælder temperatur og hastighed, og den giver dig desuden stor bevægelsesfrihed, når du tørrer dit hår, med en ledning på hele 3 meter. HH Simonsen har med denne model produceret en hårtørrer i et moderne og lækkert design, der vil klæde enhver kvindes badeværelse, og herudover følger der både en brush samt et fønnæb med i købet for en bedre styling.

GHD Aura Hair Dryertest af hårtørrer

1.199 kr. hos Nicehair.dk

Det sidste produkt i testen er fra GHD, som vel må anses for at være et af de mest kendte mærker, når det gælder hårprodukter. På blot få år har brandet opnået stor succes rundt omkring i verden og har desuden vundet rigtig mange priser. Dette gør, at man ved køb af et produkt fra GHD til hver en tid er garanteret et produkt af særdeles høj kvalitet, hvilket naturligvis også kan ses ift. prisen. Dog skal det siges, at du her får rigtig meget for dine penge.

Denne type hårtørrer er udstyret med GHD’s unikke teknologi, der resulterer i voluminøst og glansfuldt hår efter hvert eneste brug. Herudover får du også en langt mere stabil samt kontrolleret håndtering ved køb af denne model, og den er desuden mindre støjende og meget lettere at have med at gøre end en ganske almindelig type hårtørrer. Det vil føles som om, at du kommer lige fra frisøren, efter du har gjort brug af Aura Hair Dryer-modellen fra GHD, og det er med garanti den helt rette model, uanset dine specifikke behov og ønsker. Dog skal det nævnes, at det ikke vil være muligt at tilkøbe diffuser, der passer til denne type hårtørrer – men det er jo slet ikke sikkert, at dette overhovedet vil være relevant for dig.

Dette bør du være særligt opmærksom på, når du skal investere i en hårtørrer

Der findes rigtig mange gode hårtørrere på markedet lige nu, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilke faktorer man bør være særlig opmærksomme på, når man skal købe en hårtørrer. Én af de mest fundamentalle ting er naturligvis motoren, og her kan det anbefales, at man vælger en model med AC-motor, da disse ganske enkelt er de mest effektive. Herudover er det også godt med en motor på minimum 1700 watt, da en hårtørrer med en lille motor resulterer i en lang tørretid.

Det er ydermere godt at være opmærksom på, hvor meget den specifikke hårtørrer vejer, da dette ikke er helt underordnet. Her gælder det, at de mere avancerede og professionelle modeller typisk vejer mere end de almindelige, og såfremt man har planer om at benytte sin hårtørrer hver eneste morgen, kan det være en fordel, at den ikke vejer særlig meget – men dette er naturligvis helt og holdent op til dig. Det er udover dette også godt at være opmærksom på det tilbehør, der følger med din nye hårtørrer. Det er langt fra alle modeller, hvor der medfølger diffuser, og disse er især relevante, såfremt du har krøller eller lignede. Her bør man være opmærksom på, at det ikke er muligt at tilkøbe diffuser til alle typer hårtørrere.

Endelig er det også essentielt, at man er opmærksom på modellens ledning, da du med garanti vil komme til at fortryde det, hvis du vælger en model med en ledning på blot 0,5 meter, da du får en langt større fleksibilitet med en længere type ledning – det anbefales derfor, at du vælger en model med en ledning på minimum 1,5 meter.

LÆS OGSÅ: Sådan holder du en gennemført temafest