BoligSponsoreret indhold

Sådan indretter du dit hjem med skænke

Indhold

De fleste mennesker kender det med at skulle indrette et rum, hvad end det er ens værelse eller hele hjemmet. Men det kan være svært helt at beslutte sig for, hvordan rummet skal indrettes, da der findes mange forskellige møbler og tilbehør på markedet. Det kan også være svært at vælge det helt rigtige møbel, da det skal tjene den rigtige funktion. Men med 

skænke i boligindretningen, går du aldrig galt i byen. Skænke kan bruges i næsten alle rum, og bidrager med en masse brugbare funktioner. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du indretter dit hjem med skænke, læs med her. 

Hvorfor vælge en skænk? 

Når du skal indrette dit hjem, kan der være mange forskellige muligheder at vælge imellem. En af de muligheder er at vælge en skænk til eksempelvis stuen eller soveværelset. Der er mange gode grunde til at vælge en skænk til indretning i dit hjem, da den kan have mange funktioner. Den største grund til at vælge en skænk er opbevaringsmulighederne, da det er nemt at gemme rodet væk bag lågen eller skufferne. En anden ting er, at hvis du eksempelvis har en skænk i dit soveværelse, kan du bruge overfladen til at sætte et tv eller lignende. Hvis du ønsker et minimalistisk udtryk, kan du bruge skænke som den er uden at sætte noget oven på den. 

Skænke fra Woud 

Der findes mange forskellige typer af skænke, og der er noget for enhver smag. Et af de brands, der laver skænke, er Woud. Det er et brand, der laver mange forskellige typer af skænke. Du finder blandt andet alt lige fra tv-møbler til høje skænke og væghængte skænke. Alle skænke fra Woud er skabt i et unikt design, der giver noget helt specielt til boligindretningen. Skænkene fås både i træfarvet og sort, samt en enkelt model, der har grå og hvide låger. Hvis du gerne vil have specielle, men moderne skænke i dit hjem, skal du vælge dem fra Woud. 

Skænke fra Nordal 

Hvis du ikke er så meget til det unikke udtryk i skænke, men mere er til det rustikke træ udtryk, kan det være du skal på udkig efter skænke fra Nordal. Hos Nordal finder du rustikke skænke i to forskellige størrelser på 120 centimeter og 160 centimeter, der passer perfekt ind i eksempelvis stuen. Skænkene fås i mørkebrun træ, der giver et helt bestemt udtryk i rummet. Hvis du gerne vil have en rustik skænk, skal du vælge en af dem fra Nordal. 

Fuldend din boligindretning med boligtilbehør på din skænk  

Hvis du eksempelvis har din skænk i stuen, og ikke bruger den som tv bord, kan du udsmykke den med diverse boligtilbehør som eksempelvis vaser og figurer. Hos Kähler finder du et stort udvalg af smukke vaser, der passer perfekt ovenpå din skænk. Hvis du gerne vil tilføje en lille figur ved siden af din vase for at give indretningen lidt ekstra, kan du finde flotte træfiguerer fra Kay Bojesen. Hvis du er mere til nipsting og andet, kan du finde det hos Ferm Living eller MENU