Krop og sundhed

Næsehårstrimmer test – Her er de 6 bedste næsehårstrimmere

Indhold

Bøvler du også med næsehår? Så fortvivl ej, du er langt fra den eneste, og det er producenterne af næsehårstrimmere godt klar over. Af den grund kan du finde rigtig mange forskellige slags næsehårstrimmere samt guides til, hvordan du bruger dem bedst muligt. De fleste producenter og guides lover cirka det samme – at du nemt og hurtigt kan komme af med dine næsehår, uanset om du er mand eller kvinde. Dog er det ikke altid, at producenterne og forhandlerne kan holde, hvad de lover, og der findes som sagt rigtig mange modeller på markedet, og derfor kan det godt være svært at finde rundt i, hvad der er rigtigt og forkert samt finde den model, der passer bedst til dine behov. 

Fordi det kan være svært at finde rundt på dette marked, så vil denne artikel hjælpe dig lidt på vej og give dig en god baggrundsviden om nogle forskellige modeller. På denne måde kan du forholde dig kritisk til de mange forhandlere og modeller og derved finde en god og brugbar model, som du kan få glæde af.

Bedste næsehårstrimmer test 2017

Når du skal købe en ny næsehårstrimmer, så er det naturligvis vigtigt, at den er god til at fjerne næsehår. Der findes rigtig mange forskellige produkter, der netop kan hjælpe dig med dette. Nogle er endda udviklet således, at det er deres eneste funktion, hvor andre produkter har mere end kun den ene funktion. Det er nok de fleste produkter, der har mere end et formål, og det vil altså sige, at der er mange, der kan mere end bare at fjerne næsehår. Hvis produktet er specielt udviklet til at fjerne næsehår, så har der været ene og alene fokus på denne funktion i udviklingen af produktet, og derfor kan du også være sikker på, at en sådan model vil være mere optimal end produkter, der er udviklet til at have flere forskellige funktioner.

Bedst i test

OBH AttraXion
510c79ceba6c8049c75706a15ab13ea9-brugervejledning

Bedst i test

OBH 5506
obh-nordica-attraxion-naesetrimmer-450x450-brugervejledning

Bedst i test

BaByliss E650E
9a0ad14d033222e1c2817a19a58f18b6-brugervejledning

Hvis du ønsker en næsehårstrimmer, som er specielt udviklet til at fjerne næsehår, så kan du finde mange forskellige på markedet. Derfor bliver du nødt til at gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke krav og behov du har. Derfor at det vigtigt at overveje disse ting, før du går i gang med at kigge. Dette vil gøre din søgning en del nemmere, da du måske på denne måde kan udelukke en del modeller.

For at hjælpe dig med at få et overblik over markedet og med at finde den helt rigtige næsehårstrimmer, der passer til dine behov, så vil vi nu gennemgå 6 forskellige næsehårstrimmere af meget høj kvalitet. Priserne på de forskellige næsehårstrimmere kan variere fra forhandler til forhandler, så dette vil vi også give et overblik over ved nogle af modellerne.

OBH AttraXion næsehårstrimmer
510c79ceba6c8049c75706a15ab13ea9-brugervejledning

Som tidligere nævnt findes der rigtig mange mærker og forskellige modeller af næsehårstrimmere. Det kan være en jungle at finde rundt i, men hvis du vil være sikker på at finde et kvalitetsprodukt, så er der et mærke, der altid leverer kvalitetsprodukter. Dette er OBH, som er en af markedets førende producenter. Et af deres produkter er OBH AttraXion næsetrimmere, som er af meget høj kvalitet. Denne model fungerer som en trimmer og har 2 trimmehoveder, som kan skiftes ud.

Dette betyder, at du ikke kun kan bruge denne model som næsehårstrimmer, men du kan også bruge den til andre ting. Dog er funktionen som næsehårstrimmer modellens primære funktion. Ud over at bruge denne model som næsehårstrimmer, kan du eksempelvis også bruge den til at trimme dine øjenbryn, bakkenbarter eller hårene i ørerne. OBH AttraXion har et roterende skæresystem, der er meget velfungerende. På denne måde kan du være sikker på, at du vil få alle hår med, når du bruger den.

Aftageligt skærehoved

Denne model er en af de mest populære modeller blandt forbrugerne, og det er med god grund. Modellen her har blandt andet et aftageligt skærehoved. På denne måde bliver rengøringen af den meget lettere. Fordi skærehovedet er aftageligt, så er det nemt at gøre rent i alle kroge, og det ville være en del sværere, hvis skærehovedet sad på maskinen. Næsehårstrimmeren tager ikke skade af vand, og den er derfor  meget nem at vedligeholde efter hver trimning.

På denne måde kan du også være sikker på at opnå en tæt trimning hver eneste gang, uanset om du bruger den til næsehår, øjenbryn eller andre steder. En anden meget fordelagtig funktion ved denne model er, at den har en lampe, der er indbygget i maskinen. Dette vil gøre det en del nemmere for dig at se, hvor langt du er kommet i processen og holde øje med, om du mangler at få nogle hår med. Sidst, men ikke mindst, kommer denne næsehårstrimmer med en opbevaringsbeholder, som du kan opbevare den i.

Philips næsehårstrimmer NT5175/16
dde7bbcfd0a3d4767f3a43411e33b11a-brugervejledning

Denne næsehårstrimmer er fra Philips, som også er en af de mest populære producenter på dette marked. Philips er kendt for høj kvalitet, og netop dette er denne model er rigtig godt eksempel på. Denne NT5175/16 model kan give dig en rigtig god trimning samtidig med, at den kan give dig god mulighed for formning.

Hvis du for eksempel bruger denne maskine til dine øjenbryn eller bakkenbarter, så kan du forme dem, som du vil, og på denne måde kan du fremhæve dine ansigtstræk. Du kan med denne maskine også fjerne de små hår i nakken, der nogle gange dukker op. Denne model kan du også bruge til trimning af dine øjenbryn eller bakkenbarter, da den også giver mulighed for det.

Denne model kommer fra Philips’ meget populære Nosetrimmer Series 5000. Denne serie er meget velkendt og har modeller, der både kan fjerne næsehår, ørehår samt hår fra dine øjenbryn. Dette gør de på en meget skånsom måde, så du ikke kommer til at skade dig selv. Dette gør de ved hjælp af en såkaldt ProtecTube teknologi, som er meget avanceret.

DualCut

Denne model er endvidere udstyret med en DualCut detaljetrimmer, som gør dig i stand til at foretage en skarp og meget effektiv trimning. Dette er både på halsen, struben, bakkenbarter og nakkehår. Modellen har meget præcise og utroligt skarpe knviriller. Sammen med afskærmningsystemet, der er meget avanceret, resulterer dette i, at du undgår at få rifter, snitsår eller træk. Derfor er dette ikke noget, du behøver at frygte med denne model fra Philips. Denne næsehårstrimmer har et meget simpelt design, som gør, at du nemt kan få fat i hårene inde i næsen og ørerne.

En ting, der er vigtigt for en næsehårstrimmer, er, at den skal være nem og sikker at bruge. Dog er vedligeholdelse af maskinen også yderst vigtig, så du får det bedste resultat ved hver trimning. Endvidere er god vedligeholdelse med til at øge maskinens levetid. Det skal være nemt at gøre en næsehårstrimmer ren, og det må denne model siges at være.

Philips har udviklet maskinen således, at den er vaskbar og nem at vaske under vandhanen, lige efter du har brugt den. Når du køber denne næsehårstrimmer, så får du 2 års reklamationsret med. Endvidere behøver du ikke selv at smøre knivene, da de er udviklet således, at de selv holder sig skarpe. Ved købet af denne model får du også en pose med, som gør det nemt at opbevare maskinens forskellige dele og tilbehør.

Beauté næsehårstrimmer
0adecd1daa650f092d885cd498c5a954-brugervejledning

Som vi før har været inde på, så findes der rigtige mange forskellige producenter, forhandlere og modeller, når det kommer til næsehårstrimmere. Vi har nu gennemgået 2 modeller fra 2 større mærker, nemlig Philips og OBH. Dog kan det også være relevant at kigge på nogle af de mindre velkendte mærker, da der heriblandt også findes mange kvalitetsprodukter. Et af disse mindre kendte mærker er Beauté. Beauté har udviklet en meget simpel næsehårstrimmer af god kvalitet.

Denne model har et meget enkelt, flot og stilrent design. Derfor kan du sagtens have den til at stå fremme, og du behøver ikke at skulle til at pakke det hele væk, hver gang du har brugt den. Næsehårstrimmeren her kan du få til en rigtig god pris. Den koster under 100 kroner. Dette er meget billigt for en god næsehårstrimmer, og denne model er en af de billigste næsehårstrimmere på markedet.

Beautés = stabilitet

Du tænker sikkert på, om pris og kvalitet ikke hænger sammen. Dette er ofte tilfældet, men Beautés produkter er kendte for at være meget stabile og holde i lang tid. Derfor kan du være sikker på, at du gør en god investering, hvis du vælger at købe denne model. Selv om det er en næsehårstrimmer, så kan du også sagtens bruge den til at fjerne hår i for eksempel ørerne. Dog kan denne model ikke bruges til at fjerne ting som bakkenbarter, lige som de 2 foregående modeller kunne.

Hvis du ikke vil have maskinen til at stå fremme på badeværelset, så er den heldigvis meget nem at pakke ned og få til at være i en skuffe. Maskinen måler nemlig kun 13 cm x 2,5 cm x 3 cm. På denne måde er den lille og nem at pakke ned. Herudover at det værd at vide, at den bruger et enkelt AA-batteri. Dette batteri følger ikke med til maskinen. Dog får du ved køb af maskinen en beskyttelseskappe med.

OBH 5506 næsehårstrimmer
obh-nordica-attraxion-naesetrimmer-450x450-brugervejledning
Forhandlere:

Vi vil nu vende tilbage til en model fra det mere velkendte OBH. En næsehårstrimmer fra OBH er ofte et meget populært valg, og OBH er derfor rigtig godt inde på det danske marked. Denne model, OBH 5506, er en meget effektiv næsehårstrimmer. Den har hele to afstandskamme, som du kan skifte imellem. Den ene er 3 mm, og den anden er er 6 mm, og det betyder, at du kan bruge maskinen til flere forskellige ting. Du kan først og fremmest fjerne hårene i næsen, men du kan også bruge den til at fjerne hår i ørerne, hvis det er noget, du også har problemer med. Maskinen skal bruge 1 AA-batteri for at virke, og dette batteri følger ikke med maskinen, men skal købes ved siden af.

Vertikalt skæresystem

Denne model har et vertikalt skæresystem. Dette gør, at du kan være sikker på at få et rigtig godt resultat, hver gang du trimmer. Dette glæder både, når du trimmer næsehårene og hårene i ørerne, og derfor er det en meget vigtig kvalitet ved denne model. Ud over selve funktionerne så får du også en beskyttelseshætte med til maskinen. Denne beskyttelseshætte er med til at sikre dig, at du kan opbevare maskinen på en sikker og hygiejnisk måde.

En anden rigtig godt funktion ved denne model er, at der er indbygget lys i maskinen. Dette lys kan sikre dig, at du kan se alle hårene og dermed være sikker på at få dem alle sammen med, når du trimmer. Det er også vigtigt at vedligeholde og rengøre maskinen efter brug, så du kan bruge den så effektivt som muligt hver gang og være med til at sikre en længere holdbarhed. Maskinen kan gøres rent ved at skylle den under rindende vand.

Braun EN10 Precision øre- og næsehårstrimmer
7e68ddd538b2b435cbe5eb8b93f04156-brugervejledning

Braun er endnu et velkendt brand, der laver mange gode produkter. Denne model, Braun EN10 Precision øre- og næsehårstrimmer, er bare et af deres mange kvalitetsprodukter. Braun er meget kendte for deres barbermaskiner, og i den forbindelse begyndte de også at udvikle øre- og næsehårstrimmere. Dette har de haft stor succes med, og netop denne model er et rigtig godt eksempel på dette.

Modellen her er en del af Brauns Exact Series. Med en model fra denne serie kan du være sikker på at få en maskine, der hurtigt og nemt kan fjerne dine uønskede hår. Dette gælder både i dine ører og i din næse. Denne maskine er udviklet med et stilrent design af høj kvalitet. Dette gør, at du nødvendigvis ikke behøver at gemme maskinen væk, når du har brugt den, men sagtens kan have den til at stå fremme på badeværelset.

Med denne model kan du være sikker på, at du kan fjerne dine uønskede hår hurtigt og nemt i øre og næse. Dette kan du endvidere gøre på en meget sikker måde, så du ikke kommer til at gøre skade på dig selv. Maskinen er udstyret med det såkaldte My PowerDrive. Dette er en funktion, som Braun selv har udviklet. Det betyder, at maskinen har hele 20 procent mere styrke til en hurtig barbering, og dette er af selv af helt tæt hårvækst.

CrossHair blad

Denne model er endvidere udstyret med et CrossHair blad. CrossHair bladet er med til at fange de der genstridige hår, som altid sidder tilbage. Denne funktion giver altså en hel optimal tæthed, og du kan være sikker på, at det holder. Dette gør maskinen meget nem at bruge, så du hurtigt kan få fjernet alle dine uønskede hår, selv om nogle af dem prøver at stritte imod.

Som vi før har været inde på, så er vedligeholdelsen og rengøringen af din nye næsehårstrimmer yderst vigtig. Dette er der mange gode grunde til, men det er især vigtigt at gøre maskinen ren efter brug for at opnå den optimale hygiejne. Hygiejne er yderst vigtigt, da du jo har maskinen oppe i næsen og ørerne, hver gang du bruger den. Braun har sikret sig, at denne maskine er 100 procent vandtæt, og dette gør den meget nem at rengøre og dermed sikre, at hygiejnen samt vedligeholdelsen bliver holdt i orden.

På denne måde kan du altså bare vaske maskinen under rindende vand, da den er fuldtud vaskbar. Derfor er det en meget nem maskine at holde ren. Når du holder maskinen ren, så kan du også være sikker på at opnå det bedste resultat, når du bruger den. Maskinen vil endvidere kunne holde længere, og du vil på denne måde få mere ud af din investering.

BaByliss E650E
næsehårstrimmer test

Forhandlere:

BaByliss er et brand, der nok er mest kendte for deres glattejern, krøllejern og lignende. Dog har de også mange andre produkter, blandt andet næsehårstrimmere. I dette afsnit vil vi beskrive modellen BaByliss E650E og dens funktioner. Selv om BaByliss ikke er kendte for deres næsehårstrimmere, så betyder det ikke, at de ikke er af høj kvalitet – for det er de bestemt. Denne model er af høj kvalitet og har en rigtig god funktionalitet.

Så hvis du vælger at investere i denne næsehårstrimmer, så kan du altså være sikker på at få et kvalitetsprodukt, som du vil blive glad for. Modellen her arbejder på batterier, og den skærer cirkulært, hvilket gør den meget behagelig at bruge. Det gør det også nemt for dig hurtigt at få fjernet alt dit uønskede hår i næsen. Dog kan du også bruge den til at fjerne hår i ørerne, hvis det også er noget, der generer dig i din dagligdag.

Cirkulært skær

Hvis du gerne vil have en næsehårstrimmer, der er let at anvende og nemt fjerner dine hår, så vil denne model være et rigtig godt valg. Den har som sagt et cirkulært skær, og dette skær tænder du for ved at dreje på bunden af maskinen. Det er meget simpelt, og du vil lynhurtigt kunne komme i gang med at fjerne dine uønskede hår. Hovedet på maskinen kan afmonteres, hvilket også er meget nemt. På denne måde er det nemt og simpelt at rengøre hovedet. Dette gør du ved at skylle hovedet under vand.

Det er meget enkelt, men du skal dog huske på, at du ikke må sætte hovedet tilbage på maskinen igen, før det er helt tørt. Maskinen tåler nemlig ikke vand, og du kan derfor ende med at ødelægge maskinen, hvis du sætter hovedet på, før det er tørt. Denne model kommer med en beskyttelseshætte, som er med til at beskytte maskinen, når du ikke bruger den.

Hvad skal jeg betale for en næsehårstrimmer?

Som så mange andre ting så hænger pris og kvalitet oftest sammen, når du skal købe en næsehårstrimmer. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor meget du er villig til at betale i forhold til, hvilke behov du har. At finde en næsehårstrimmer, der passer til dine krav og behov, er helt essentielt for, at du bliver tilfreds med dit køb. Prisen er en ting, der er værd at overveje, men det skal nødvendigvis ikke være det, der er altafgørende for dit valg.

Du er nok interesseret i at holde prisen så langt nede som muligt, og i den forbindelse kan det være en god idé at holde øje med eventuelle tilbud og udsalg. Generelt er næsehårstrimmere ikke det dyreste produkt i verden, og derfor er der rigtig mange gode kvalitetsprodukter til en meget fornuftig pris. Der findes næsehårstrimmere i flere forskellige prisklasser, så det burde være muligt at finde en, der passer til dig og dine behov samt dit budget.

Hvilket mærket skal jeg vælge, når jeg vil købe næsehårstrimmer?

Som vi før har været inde på, så findes der rigtige mange forskellige modeller fra rigtig mange forskellige mærker på markedet. Derfor kan det også være en rigtig god idé for dig at gøre dig nogle tanker om, om der er et bestemt mærke, du foretrækker frem for andre. Dette kan være med til at gøre din søgning en del lettere, da det jo begrænser udvalget. Det kan være, du har andre produkter fra et bestemt mærke, som du er tilfreds med, for eksempel en hårtørre, barbermaskine, glattejern eller lignende.

Hvis dette er tilfældet, så er det jo værd at overveje, om din nye næsehårstrimmer ikke også skal være af samme mærke. Dette valg er selvfølgelig helt op til dig selv, så hvis du finder en næsehårstrimmer af et andet mærke, som passer bedre til dine behov, så er det naturligvis bare at vælge den.

Funktioner

Hvis du har en særlig præference i forhold til mærket, så gør det selvfølgelig din søgning lettere. Dog kan det også være en god idé at udforske andre muligheder og mærker. Måske dukker der en model op, der passer endnu bedre til dine behov. Her kan det være en god idé at overveje, hvor meget erfaring mærket eller brandet har med at lave næsehårstrimmere. Det er vigtigt at være opmærksom på, at selve mærket nødvendigvis ikke skal være den altafgørende faktor, når du skal købe en ny næsehårstrimmer.

Maskinens funktioner er også yderst vigtige, og det er især her, at du kan se, om det er en model, der passer til dine behov eller ej. Derfor er det en god idé at undersøge flere forskellige mærker og modeller. Denne artikel har taget dig gennem 6 forskellige modeller, så du har forhåbentlig fået et lille overblik over, hvad du har af muligheder. Der findes rigtig mange modeller på markedet, så det burde være muligt at finde en model, der passer helt perfekt til dig og dine ønsker.

Hvilken betydning har udseendet af min næsehårstrimmer?

Det er forskelligt fra person til person, hvor meget udseendet af en næsehårstrimmer betyder. Det er selvfølgelig altid rart at købe noget, man synes, er pænt. Det bør i dette tilfældet ikke være den afgørende faktor for valgte af din nye næsehårstrimmer. De fleste næsehårstrimmere kan holde i flere år, så derfor er jo også vigtigt at vælge en, som du kan holde ud at se på. Udseendet så som farven er derfor en ting, du kan have med i dine overvejelser, men der er mange andre faktorer, der er mere vigtige at tage højde for. Der findes som sagt mange modeller på markedet, så du burde kunne finde en maskine, der både er pæn og med gode funktioner.

Du bestemmer naturligvis selv, hvilken farve du godt kunne tænke dig at købe din næsehårstrimmer i. De kan ofte fås i meget simple farver som for eksempel sort, men nogle kan også fås i mere skrigende farver. Flere modeller kan også fås i flere farver, og du behøver derfor ikke at gå på kompromis med funktionalitet, når du skal beslutte dig for en farve. Så når du skal købe en næsehårstrimmer, så er farven også et aspekt, der er rigtig godt at have med i sine overvejelser.

Farven?

Hvis du beslutter dig for, at din næsehårstrimmer skal være i en bestemt farve, så kan dette også være med til at hjælpe dig i din søgen. Det kan være, at netop den farve, du godt kan lide, er med til at begrænse udvalget, så det er nemmere at skabe et overblik over mulighederne. På denne måde vil du ikke skulle bruge lige så lang tid på at kigge på forskellige modeller, som du nok alligevel ikke vælger at købe. Det giver dig muligheden for at finde den helt rette model på en del kortere tid, og derfor er udseendet af din næsehårstrimmer også værd at tage med i sine overvejelser, men det burde nok ikke være den afgørende faktor. Den afgørende faktor er ofte næsehårstrimmerens forskellige funktioner, der skal passe til dine behov.

Hvorfor har jeg hår i næsen?

Næsehår er ikke noget, du bare lige pludseligt får. Det har du altid haft, og det vil du altid få. Nogle mennesker har af natur bare mere og længere næsehår end andre. Dog sker der det, når du kommer op i 20’erne eller 30’erne, at det kan begynde at vokse en del, og det er måske først her, at det bliver et irritationsmoment for dig. Når du synes, at det påvirker og irriterer dig for meget i din hverdag, så er det nok på tide at investere i en næsehårstrimmer og få bugt med problemet. De fleste næsehårstrimmere fjerne hurtigt og let dine næsehår, så du vil bestemt opleve, at det er investeringen værd.

En næsehårstrimmer er specielt designet til at fjerne næsehår, og derfor er en sådan maskine den mest effektive måde at gøre netop det på. Andre produkter kan godt fjerne næsehår, men det er klart hurtigst og lettest at gøre med en næsehårstrimmer. Næsehårstrimmere er nemme og sikre at anvende, så du vil ikke komme til at opleve nogen problemer i denne forbindelse.

Valg af næsehårstrimmer?

Vi har nu gennemgået nogle forskellige ting, som du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny næsehårstrimmer. Ovenstående ting skal gøre dig i stand til at være mere selektiv og gøre det nemmere for dig at finde den helt perfekte model, der passer til dine krav og behov. På denne måde behøver du ikke at kigge hele markedet igennem, men du kan udelukke en del modeller allerede fra start.

Du tænker måske, at du hellere bare vil finde en metode, så du helt kan undgå at få næsehår. Sådan en metode findes desværre ikke, og du kan ikke undgå næsehår. Derfor er det vigtigt, at du finder den bedste måde at fjerne dem på. Så de ikke kan nå at irritere dig særlig længe af gangen. Så hvis du går og er irritereret over og plaget af mange næsehår, så er det værd at overveje, om det ikke er på tide at investere i en næsehårstrimmer.

Sådan bruger du en næsehårstrimmer: