Sponsoreret indhold

Her er de højest vurderede film blandt brugere

Indhold

Når det kommer til film- og serieudbuddet, er der i de seneste år sket en markant stigning. Film og serier produceres i hobetal og er at finde på diverse streamingtjenester og på tv. Derfor kan det også være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal give sig til at se – det kan godt være en lang proces at vælge den rette film til hele familien. Her bringes en oversigt over, hvilke film, der er højest vurderede blandt brugere på sitet IMDB. 

The Shawshank Redemption

På dansk hedder filmen også “En verden udenfor”. Filmen er med Tim Robbins og Morgan Freeman, som spiller to mænd der sidder i fængsel. De to oplever lidt af hvert, og finder sammen en moral og et kodeks, som de efterlever i fængslet. Filmen har fået hele 9,3 ud af 10 mulige på IMDB, og er derfor den bedst vurderede film nogensinde. En tidsløs klassiker.

Er du interesseret i et site, der omhandler netop film og underholdning, kan du læse mere om sitet senses her. 

Godfather: del 1 og 2

En filmserie, som de fleste nok har været igennem på et eller andet tidspunkt i deres liv, er Godfather. Serien er en klassiker, og hvis man ikke har set den, bør man gøre det så snart det er muligt. Filmene omhandler en italiensk mafiafamilie og deres kampe – både interne og eksterne. Stjerner som Al Pacino og Robert DeNiro spiller skuespil på ufatteligt højt niveau, og leverer som altid varen. Filmene har fået henholdsvis 9,1 og 9,0 ud af 10 på IMDB.

The Dark Knight

En film, som efterhånden er gået hen og blevet en kultklassiker, er The Dark Knight. Filmen omhandler Batman’s by Gotham i forfald til den nådesløse og anarkistiske skurk, The Joker. Filmen er især berømt for Heath Ledgers utrolige skuespil som The Joker. En rolle som spillede en stor mental indflydelse på skuespilleren, der døde på tragisk vis før filmen nåede at have premiere. Filmen har fået 9,0 ud af 10 på IMDB. 

Tolv vrede mænd

Hvis du er til klassiske film, er Tolv vrede mænd lige noget for dig. Filmen omhandler en retssag, hvor 12 mænd udgør juryen. De 12 mænd i juryen skal bestemme sig for, hvorvidt en mand er skyldig eller uskyldig, og filmen omhandler deres interne kampe om at nå frem til den bedste beslutning.