Sponsoreret indhold

Sådan giver du dine fødder de bedste vilkår

Indhold

Dette er sponsoreret indhold

Rigtig mange glemmer at tage hånd om deres fødder. Grunden til dette er, at mange ikke tror, at det er nødvendigt at passe synderligt på dem, eftersom de har en forestilling om, at de passer sig selv. Sådan hænger det dog ikke sammen. Dine fødder har en stor betydning for, hvordan du har det i resten af kroppen. Derfor finder du her en række gode råd til, hvordan du giver dine fødder de bedste vilkår.

Indlægssåler hjælper dine fødder

Som nævnt kan dine fødder være nøglen til, hvorfor du har det skidt andre steder i kroppen. Et af de steder der særligt er påvirket af dine fødders tilstand, er din ryg, og denne er helt essentiel for, at du trives ordentligt i din hverdag. Har du ondt i ryggen, er der en god chance for, at dit humør og overskud bliver ødelagt. Netop derfor er det vigtigt, at du tager dig god af dine fødder. En af de bedste ting som du kan gøre, er at få fat i nogle indlægssåler, der passer til dine fødder. Disse kan forebygge en lang række gener ved fødderne og resten af din krop. Senzones indlægssåler er nogle af dem, som du kan prøve dig med. Foruden indlægssåler, er det vigtigt, at du går rundt i ordentlige sko.

God pleje er essentiel

Gode sko og indlægssåler er dog ikke de eneste, du bør gøre for dine fødder. Noget andet er, at du skal sørge for at smøre dem ind i en god creme, efter at du har været i bad – det er dog bedst at gøre om aftenen, så cremen kan få lov til at trænge ind i din hud i løbet af natten. I badet kan det være en god ide at skrubbe dem rene for død hud. På den måde kan du forebygge hård og irriteret hud. Mangler glemmer, at fødderne også har brug for fugt og kærlighed for at fungere optimalt. 

Forkæl dine fødder ekstra i ny og næ

Selvom det kan virke som en luksus, er det en god ide at forkæle dine fødder lidt ekstra engang imellem med en fodmassage. Massage under fødderne er ikke kun dejligt for dine fødder, men også for resten af din krop – hvis du tror på zoneterapi. Fodmassage kan desuden afhjælpe, hvis du har hævede ben, oplever ømhed eller har uro i dine ben. En anden gode ved det er, at du kommer til at falde hurtigere i søvn, hvis du får en dejlig fodmassage lige inden sengetid. Alle former for massage kan få dig til at slappe af, og det gælder selvfølgelig også for fodmassage. 

Når du skal have masseret dine fødder, kan du enten bede din partner pænt om det, eller du kan gå til en professionel. Selvom din partner måske ikke er professionel, kan det stadig føles utrolig dejligt. Det bedste resultat får du dog hos de professionelle.