Krop og sundhed

Kondom test – Nul HIV, nul klamydia og nul baby

Indhold

Sex bringer folk tættere sammen, sex kan være sjovt og uforpligtende, smukt og romantisk og så kan det være både sikkert og usikkert. Dyrker du ubeskyttet sex, risikerer du at pådrage dig sexsygdomme som klamydia, HIV, fnat mm. samt der er en chance – om man vil – eller en risiko for at blive gravid. Er du ikke klar til barn, villa og vovse, og ønsker du ej heller at løbe konsekvensen for at pådrage dig en kønssygdom under et samleje, så er der heldigvis råd for det. Den mest almindelige, og potentielt også mest sikre måde at beskytte sig selv på, er ved at benytte et kondom. Et kondom kan betegnes som et stykke gummi, latex osv., som trækkes ned over mandens penis. Ved at benytte et kondom er begge parter sikret under sex.

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke kondomer der har hvilke funktioner – I kan læse om fordele, muligheder og trends. Så hold nu tungen lige i munden, sæt dig godt til rette, og læs med her for en beskrivelse af en række kondomer, og find så det, som du tror vil passe perfekt til dig og din sexpartner.

Protex Classic Regular-kondomer – 10 stk.kondom test

→ 39 kr. hos Sinful.dk

Kondomet fra Protex har vundet bedst i test på DR’s program ’Rabatten’. Er du på udkig efter noget lækkert til små penge, så får du her en pakke med 10 stk. til under 40 kr. Du kan altså bruge flere på en aften uden at tænke på, at den blev en dyr fornøjelse. Kondomet passer til den gennemsnitlige penis med dets længde på 185 mm, hvorfor det er super fordelagtigt for mange. Er du i tvivl om, hvilken størrelse kondom du skal have, så er denne model god at starte ud med. Ved valget af en pakke Protex Classic Regular skaber du tryghed for både dig og din sexpartner under samleje. Kondomet er fremstillet af naturgummi kombineret med glidecreme, hvilket gør det til en super god oplevelse for kvinden, samtidig med at det også er behageligt at have på for manden.

Anbefalingen lyder: Prøv det af – det er en testvinder, billigt og fremstillet af naturgummi!

Durex Performa – bedøvende kondomer 10 stk.kondomtest

→ 119 kr. hos Sinful.dk

Med kondomet fra Durex Performa kan du nyde din sexpartner lidt længere! Kondomet er nemlig produceret således, at det forsinker udløsningen og forlænger den seksuelle udholdenhed. Det er fremstillet med en bedøvende creme, som virker, så snart det kommer i kontakt med huden. Dette er også årsagen til, at dig og din sexpartner kan nyde godt af nogle længere seancer.

Durex Perfoma kondomet er i den lidt dyre ende med sine 119 kr. for 10 stk., men det er oplevelserne værd. Kondomet egner sig godt til mænd med en penis bredde op til 56 mm samt en længde på 215 mm. Durex kondomet er udstyret med et reservoir og har en let påtagelig form.

For 119 kr. kan du altså formå at øge din seksuelle præsentation – det er næsten for godt til ikke at skulle prøves!

Pasante Warming & Cooling-kondomer – 12 stk.bedst i test kondom

→ 39 kr. hos Sinful.dk

Kondomet fra Pasante giver dig både varmende og kølende fornemmelser – det er nu op til dig at teste, hvad du er mest til. Måske er det begge? For blot 39 kr. får du hele 12 kondomer med i købet. Når dette kondom kommer i kontakt med huden, vil du opleve enten en varmende eller en kølende fornemmelse, idet kondomet er fremstillet med en indbygget glidecreme, som giver dig disse temperaturoplevelser. Du får tre kondomer med varme samt tre kølende kondomer med, når du køber 12-pakken fra Pasante. Kondomerne er også udstyret med riller, som er særligt stimulerede, når du praktiserer dine ind/ud-bevægelser. Kondomet er 190 mm langt og har en bredde på 52 mm, så det passer godt til en gennemsnitlig penis. Kondomet en tykkelse på 0,065 mm og skaber rigtig gode muligheder for et samleje med kvalitet.

Det er en sjov og måske anderledes oplevelse med de varmende og kølende effekter, som kan give et frisk pust til sexlivet. God fornøjelse!

Pasante Mixed Flavours-kondomer – 12 stk.kondom bedst i test

→ 39 kr. hos Sinful.dk

Endnu et kondom fra Pasante, som kan bidrage til at dig og din sexpartner får en helt fantastisk oplevelse, hvilket særligt gør sig gældende under oralsex. Kondomet er nemlig fyldt med smag – og der er lidt forskelligt at vælge imellem. Erstat smagen af gummi med en 12-pak fra Pasante og oplev både en smag af chokolade, vanilje, mint, banan, blåbær og jordbær. Kondomet passer til de fleste mænd, da det har en længde på 180 mm og en bredde på 52 mm.

Modellen her er designet med en glat struktur, og det gør, at den er super let af få på, men også let at tage af igen.

Det er en sjov oplevelse med Pasante Mixed Flavour, og det er helt sikkert sjovere at smage på jordbær end på gummi under oralsex.

Rilaco Black Wonder – sorte kondomer – 4 stk.bedste kondom

→ 29 kr. hos Sinful.dk

Med det helt glatte, sorte og latex lignende kondom fra Rilaco Black Wonder har du mulighed for at udstyre din penis med en lidt anderledes ”uniform”. Kondomet giver din penis et nyt og anderledes udseende, hvilket kan være meget sjovt at prøve af sammen med din sexpartner. Fordi kondomet er fremstillet i latex, er fornemmelsen også blød og glat – både for manden, som har det på, men også for kvinder, som mærker det. Det passer til en gennemsnitlig penis med dets 180 mm i længden og de 52 mm i bredden. Det har en mild og neutral duft, det har reservoir, og så har det en både mild, men også neutral duft.

Prisen er billig – du skal nemlig blot af med 29 kr. for 4 stk. af disse sorte latex kondomer. Det er en god mulighed for lidt forandring i sengen.

Pasante Glow Lysende-kondomer – 4 stk.kondomer bedst i test

→ 39 kr. hos Sinful.dk

Her kommer et kondom, som kan skabe en masse sjove og anderledes oplevelser i soveværelsets mørke rum. Her præsenteres nemlig Pasante Glow Lysende kondomer, som lyser op i mørke, da de er tilsat et flouriserende stof. Det kan skabe lidt spænding i soveværelset. For at få den optimale effekt af det lysende kondom skal det faktisk påføres med lyset tændt. Lyset skal forblive tændt i mindst 15 sek. for optimal effekt. Gør I dette, vil I opleve, at kondomet lyser op, så snart I slukker lyset efter de 15 sek. Kondomet måler 190 mm i længden og 54 mm i bredden, og derfor passer det til den gennemsnitlige penis. Der er tilsat glidecreme, hvilket giver en behagelig følelse for begge parter.

Du får 4 kondomer for den nette sum af 39 kr. Prøv kondomet af med din sexpartner, og oplev mandens penis lyse op i mørket.

Fifty Shades Ultra Tynde-kondomer – 12 stk.gode kondomer

→ 79 kr. hos Sinful.dk

I kender måske enten bogen eller filmen Fifty Shade of Grey, som i øjeblikket stadig hitter i hele Danmark, da den anden film netop er udkommet. Fortællingen indeholder meget deltaljerede seksuelle beskrivelser, som kan tænde både mænd og kvinder. I den anledning er det meget nærliggende at fremstille et kondom også. Det særlige ved kondomet er, at materialet er så tyndt, at dig og din partner vil få en meget følsom oplevelse under sex. I vil virkelig kunne mærke hinanden.

Kondomet er meget behageligt, hvilket både skyldes det tynde latex, som ikke strammer, men også at kondomet her har ekstra plads til penishovedet, så du opnår optimal følsomhed uden noget, der strammer. Kondomet er produceret med glidecreme, men vi anbefaler faktisk, at I også selv tilfører kondomet en kondomvenlig creme, da dette skal sikre jer en mere naturtro oplevelse under samlejet. Det her kondom er perfekt til jer, som vil opnå stor følsomhed under samlejet, men som stadig ønsker at beskytte jer under den seksuelle seance. Med modellen her er du både beskyttet og sikret en autentisk og følsom seksuel oplevelse.

Pasante King Size XXL-kondomer – 144 stk.billige kondomer

→ 249 kr. hos Sinful.dk

Pasante har nu lanceret et King Size kondom til dig, der måske tidligere har haft problemer med at bruge kondomer, som enten strammer eller klemmer om dine ædlere dele. Med denne model sikrer du dig en god seksuel oplevelse, hvor du ikke behøver at tænke over, at din penis er udstyret med et stykke latex. Pasante King Size XXL-kondomer er 200 mm i længeden, 60 mm i bredden og så har det en mild smag af vanilje og appelsin. Kondomet passer derfor godt til dig, som måske enten har en bred eller en lang penis, og som gerne vil give din partner en anden smag i munden end gummi under oralsex. Der er tilsat glidecreme, men det er en fordel, hvis du også selv tilfører en smule kondomvenlig creme. Pakken koster 249 kr., men det er en kæmpe pakke med hele 144 kondomer i.

I dag er kondomindustrien meget konkurrencedygtig, og det betyder også, at varen, altså kondomerne, er super veludviklede, så du kan finde dem i alle former, størrelser, med riller, uden riller, med smag, farve, duft, temperatur og diverse funktioner. Nogle siger, at kondomer hæmmer følsomheden, men med alle de mulige funktioner, kan kondomer faktisk tilføje noget ekstra og pifte sexlivet op.