Sport og fritid

Gode råd til dig, der gerne vil udforske sexlivet med en ny partner

Indhold

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

At finde en ny partner kan være lettere sagt end gjort. For selvom vi i dag har alverdens muligheder for at finde en ny partner på internettet, kan det stadigvæk være en svær opgave. Derfor har vi samlet nogle gode råd til dig, der gerne vil finde en ny partner, der tilmed har lyst til at udforske sexlivet sammen med dig.

Selvom der ikke er nogen garanti, at en ny partner er seksuelt aktiv, så vil det oftest være tilfældet. Og med en spirende kærlighed er der mange gode muligheder for at prøve nogle ting, du ikke har prøvet før. Alt det kommer vi mere ind på nedenfor. Læs med, og bliv inspireret til, hvor du skal kigge henne fremover.

Forskellige datingmuligheder

I dag er der både dating apps og datingsider på nettet. Måske du allerede har prøvet kræfter med nogle af dem, eller måske du er helt ny. Vil du gerne finde en partner, der er særligt ambitiøs i forhold til dit arbejde, kan du prøve partner med niveau. Her er der mulighed for netop at finde en, der går meget op i karriere og andre ting, der kan være tiltalende for dig. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, kan du finde en partner med niveau anmeldelse og læse mere om sitet.

Vil du gerne bruge din telefon på farten, kan Tinder være den helt rigtige mulighed for dig. Her finder du personer i dit nærområde, og du kan selv indstille alder og afstand fra dig. Happn er også en mulighed, og den er særligt god for dig, der ikke vil misse den søde fyr på den anden side af vejen.

Køb ind til den hemmelige skuffe

Vil du gerne være klar til at afprøve nye måder at sætte gang i sexlivet på, kan du satse og købe nogle forskellige ting ind, som du gerne vil prøve. Det kan eksempelvis være et bondage sæt, så du er klar til din nye partner. Det kan selvfølgelig være et sats at købe det hele, inden du møder den rigtige. Til gengæld går du ikke på kompromis med det, du gerne vil, hvis du allerede har fundet de ting, du gerne vil afprøve.

Hvad er din date til?

Inden I overhovedet skal mødes, er det altid godt at få det hele forventningsafstemt. Hvad er du selv ude efter? I dag er det langt fra alle, der er på udkig efter den eneste ene på de forskellige datingsider. Det gælder især for dating apps, der også kan være anledning til at finde godt selskab for en aften eller to.

Inden du mødes med din date, bør du dermed sørge for at få afklaret, hvor interessen ligger. På den måde kan I undgå, at I skuffer hinanden, hvis I vil to forskellige ting. Samtidig kan du også her lægge op til, at du har en interesse i at prøve nogle nye ting inden for den seksuelle verden. Det giver dig mulighed for at aflæse din date og se, om det er noget, der kan realiseres.