Sponsoreret indhold

Find filterprodukter til luft og væsker

Indhold

Dette indhold er sponsoreret

I 2020 voksede fokusset på ren luft markant. Denne trend fortsætter i 2021, hvor virksomheder landet rundt vil forsøge at gøre en forskel på at gøre vores omgivelserne renere. Ren luft er nemlig i 2021 lig med sundhed. Derfor vil vi ikke bare se et forøget fokus på ren luft, men også rene fødevarer og rene hudplejeprodukter. Forskellige virksomheder kommer til at specialiserer sig indenfor forskellige typer af ‘rene produkter’.

En virksomhed der allerede er lykkes med dette er Simas Filters, der tilbyder filtre til rensning af luft. Ønsker du at blive klogere på Simas Filters visioner og produkter, kan du læse videre i artiklen herunder.

Om Simas Filters

Simas Filters er en dansk virksomhed, der tilbyder alt inden for filterløsninger. Virksomheden blev etableret i 1984 med filtre som speciale. Hele visionen bag Simas Filters er, at deres produkter skal kunne løse ethvert filtreringsbehov. Derfor er Simas Filters især relevant for de virksomheder, der ønsker at få dækket samtlige filtreringsbehov. Mange virksomheder, der specialiserer for filter, tilbyder kun enkelte typer af filter.

Simas Filters er derfor en ‘all around’ virksomhed, der sikrer at en kunde ikke skal gå på kompromis. Simas er anerkendt og brugt i hele verden og har derfor opbygget en integritet og troværdighed inden for faget. Dette resulterede i kreditvurderingen AAA, der gives til aktie- og anpartsselskaber.

Kreditvurderingen AAA viser, at Simas Filters er en pålidelig samarbejdspartner med en stabil økonomisk styrke. Derfor kan du trygt vælge Simas Filters som en langsigtede samarbejdspartner. 

Find alle slags produkter 

Er du på udkig efter filterprodukter til din virksomhed, finder du alt hos Simas Filters. Simas Filters tilbyder både kuvertfiltre, filtermåtter, kompaktfiltre, box- og panelfiltre, bio- og mikrofiltre, metalfiltre og filterposer for bare at nævne nogle eksempler. Kuvertfiltre anvendes for eksempelvis i rumventilation, komfortfiltrering i produktion eller i turbiner på blandt andet kraftværker.

Filtermåtter anvendes for eksempelvis til komfortventilation, procesanlæg, malekabiner eller som grovfilter til forfiltrering. Er du i tvivl om, hvilket filterprodukt, du skal bruge, kan du kontakte Simas Filters for den rigtige løsning. 

Anvendelsesområder

Simas filtre anvendes inden for alverdens områder. I landbrug og gartneri anvendes filtre til luftrensning i varmecentraler og i ventilationsanlæg. I en fremstillingsvirksomhed anvendes procesfiltrering og filtre til ventilationsanlæg. På kontorer anvendes filtre til komfortventilation, så luften renses for medarbejdernes trivsel. Komfortventilation anvendes både på kontorer, såvel som på transportmidler og i forlystelsesparker og kulturinstitutioner.

I sundhedssektoren anvendes ventilationsfiltre til ventilationsanlæg for opholdsrum og renrum og medvirker til at opretholde de hygiejniske standarder for sundhedsvæsenet. Filtre anvendes i mange flere brancher end dem, der er blevet nævnt i denne artikel. Filtre har sin berettigelse i samtlige brancher og hjælper i på produktion såvel som på den menneskelige trivsel. Anskaffelse af filtre er derfor altid en god idé og bliver bare mere relevant i 2021.