Bolig

Dette skal du huske, når du gerne vil rense fliserne udenfor dit hjem

Indhold

Dette indhold er sponsoreret

Der er nemt at finde fliser uden for de fleste danske hjem. Mange har lagt dem som et solidt underlag til at kunne parkere bilen foran garagen, eller også er de lagt i flotte mønstre og geometriske figurer, så man kan komme til og fra hoveddøren uden at skulle træde i jord og sand. Dog er det vigtigt at rense disse fliser fra tid til anden, og i denne artikel får du gode råd til, hvordan du nemmest kan komme i mål med processen. Du kan også læse mere omkring fliserens her, så du kan finde den metode, som passer bedst til dine behov. 

Vask dine fliser, før du renser dem 

Inden du blot beslutter dig for at pøse en masse fliserens på dine fliser i forhaven eller i baghaven, så er det en god ide, at du først og fremmest prøver at skrubbe dem fri for jord, sand og alger først, så godt du kan. Det vil gøre det langt nemmere for fliserensen at trænge dybt ned og gøre dem langt pænere, og det vil give det bedste resultat på længere sigt. Dette kræver knofedt, men du vil ikke blive skuffet over dine egne resultater, hvis du tager dig tiden.

Giv fliserensen tid til at virke

Det kan være meget fristende at begynde at være fliserensen af før tid, da et godt resultat altid er behageligt for øjet. Dog er dette ikke hensigtsmæssigt, og du bør derfor altid tage dig tiden til at lade de forskellige produkter virke, så du igen kan få rene fliser. Har du ikke tiden til dette, så er det bedre, at du hyrer en professionel, som kan hjælpe med arbejdet, så du kan få det look, som du har i tankerne, når det kommer til dine fliser.

Husk at give imprægnering

Når du så har vasket og renset dine fliser for snavs og alger, så er det vigtigt, at du husker at imprægnere dem efterfølgende. Dette vil give det bedste resultat, og du vil ikke skulle kæmpe en lige så hård kamp mod alger på dine fliser i en lang kommende periode. Har du ikke selv denne type af imprægnering til dine fliser stående, så kan det være en god ide at tage en tur til byggemarkedet, hvor der er flere forskellige typer alt afhængigt at typen af fliser, som du har hjemmet. Så kan du gøre noget godt for dit hjem.