Bolig

Test af 7 gode continentalsenge – Find din bedste continentalseng

Indhold

Såfremt du vil være sikret en god nats søvn hver eneste nat, er det ganske vigtigt, at du har den helt rette seng. Man tilbringer utroligt mange timer i sin seng, og man bør derfor altid teste den, før man køber. Det er de færreste danskere, der egentlig er klar over, hvilken type der bedst passer til deres krop – de fleste sover faktisk på en model, der enten er alt for hård eller blød – og dette kan i værste fald føre til rygproblemer.

Det er, når du sover, at din krop lader op, og din seng bør derfor give dig den komfort, du har brug for, for at få mest muligt ud af din nattesøvn. Får man ikke den nødvendige og gode nattesøvn, er det umuligt at præstere optimalt dagen efter, og det er derfor ganske essentielt, at man finder den rette seng, så kroppen har mulighed for at restituere. Så kan du nemlig være den bedste version af dig selv hver evig eneste dag.

Du vil i denne artikel blive præsenteret for en test af syv continentalsenge fra de førende producenter på markedet, som alle er af høj kvalitet. På den måde vil du forhåbentligt bedre kunne gå ud at købe den rette continentalseng til dit soveværelse. Sengene kan bl.a. købes på boboonline.dk, Bedre Nætter samt hos sengefabriksudsalg.dk.

Nordkap Continentalseng – 140×200continentalsengtest

→ 11.999 kr. hos Bedre Nætter

Den allerførste seng er af mærket Nordkap og kan købes hos Bedre Nætter. Denne seng måler 140×200 cm, og herudover er sengegavlen og ben inkluderet i prisen. Vælg mellem enten en 40 mm topmadras med latex eller celcius kerne og vær garanteret en dyb og god nattesøvn hver eneste nat. Begge disse topmadrasser er populære løsninger, men latex-modellen er dog de flestes foretrukne topmadras. Denne giver nemlig en elastisk støtte, samtidig med at selve madrassen er ventilerende og åndbar.

En seng fra Nordkap er lig med høj kvalitet til en rigtig god pris. Nordkap er et dansk brand, og de er særligt kendte for deres gode og solide råmaterialer. Med denne seng vil du hurtigt få forbedret din nattesøvn markant, og det særlige ved senge fra Nordkap er, at de har et ekstra madraslag, hvilket giver en supergod komfort samt et rigtig flot udseende. Herudover reagerer springmadrassen på din vægt og tildeler dig lige netop den sunde støtte, som du har brug for, for at få den optimale komfort.

Madrassen er desuden inddelt i fem komfortzoner, som alle tager hensyn til, at din krop har brug for varierende støtte. Dette er med til at sikre dig en sund støtte i alle led og muskler i din krop. Under denne springmadras er der en boxmadras, der giver en solid platform i sengen, og som sammen med springmadrassen giver de dig en rigtig god og sund liggeposition. Sengerammen i sengen er produceret af svensk fyrretræ, og den vil kunne passe fint ind i hvilket som helst soveværelse.

Venus Nova + 95 kilo 160×200continentalseng test

→ 26.998 kr hos Bedre Nætter

Den næste seng i rækken er fra Venus Nova og kan ligeledes købes hos Bedre Nætter. Denne opgraderede model har personligt støttende pocket-fjedre, en endnu tykkere topmadras samt et full-cover møbelstof, der giver sengen et eksklusivt og flot look. Disse Venus-continentalsenge har længe været utroligt populære, og dette skyldes bl.a. det høje komfortniveau, samt kombinationen af box- og springmadras, der resulterer i continentalsengens karakteristiske højde.

Venus Nova er et dansk mærke, der har svenske rødder, og de har mere end 60 års erfaring, hvilket bl.a. betyder, at modellerne er skabt til det danske klima. Alle deres produkter er fremstillet under gode og sunde arbejdsvilkår af danske håndværkere og tømrere, hvilket sikrer en ensartet og høj kvalitet. Er du interesseret i høj komfort, samt et eksklusivt udseende og en imponerende holdbarhed, kunne denne model fra Venus Nova helt bestemt være det rette valg for dig.

Det ganske særlige ved Venus Nova +95 kilo er dens multipocket-fjedre, og den er desuden oplagt til folk med en kropsvægt over 95 kg, eller blot til dem der sætter pris på en fast madras. Med disse multipocket-fjedre får du hele 504 individuelle støttepunkter, som sikrer dig den ultimative komfort hele natten. Der bliver altså taget hensyn til din personlige liggeposition, mens du sover, og det øger desuden komforten betragteligt. Du har ydermere mulighed for at vælge mellem flere forskellige slags ben, såfremt du vælger denne model.

Visco Continental No. 1 (Pocket) – 160×200test af continentalseng

→ 7.999 kr. hos Sengefabriksudsalg.dk

Tredje seng i rækken kan købes hos sengefabriksudsalg.dk og er fra det danske brand Visco. Sengen måler 160×200 cm, og såfremt du vælger denne model, får du en danskproduceret seng i høj kvalitet bestående af solide og gode råmaterialer. Du får desuden 10 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Sengen er opbygget med to solide boxmadrasser i bunden, som giver en solid platform til resten af sengen. Ovenpå disse er der en vendbar springmadras udstyret med 250 pocket fjedre pr. m2 inddelt i fem forskellige komfortzoner. Pocket fjedre har den fordel, at den fasthedsmæssigt passer til de fleste vægtklasser, uden at den enten bliver for fast eller for blød, og herudover forlænges levetiden på sengen markant grundet den vendbare springmadras. Denne type seng er helt ideel for dig, der vejer imellem 65 og 105 kg, og såfremt du vejer over dette, bør du i stedet kigge på Visco Continental No. 2, som vi vil præsentere herefter.

Ved køb af denne seng kan du frit vælge mellem to typer af topmadrasser, så du kan få den optimale komfortoplevelse hver eneste nat. Vælg mellem enten Visco AIR, som er en trykaflastende topmadras med memomry skum, eller den eksklusive Latex Deluxe, som yder en progressiv komfort, der bevarer en mere jævn overflade på sengen. Begge disse topmadrasser er af højeste kvalitet og udstyret med et vaskbart betræk.

Visco Continental No. 2 (Multipocket) – 160×200 cmbedst i test continentalseng

→ Sengefabriksudsalg.dk 9.999,00 kr.

Denne seng er ligeledes fra Visco Continental og er No.2-modellen med multipocket-fjedre på 160×200 cm. Sengen er opbygget med en solid platform i form af 2 enkeltfjedrede continentalbunde med 150 mini bonell fjedre pr. m2 samt en tyk skumpolstring. I selve springmadrassen får du 500 individuelle multipocket-fjedre pr. m2, som holdes adskilt i såkaldte filtposer, hvilket har den effekt, at de enkelte fjedre arbejder individuelt, og dette sikrer dig en differentieret støtte, mens du sover. Selve springmadrassen består desuden af 2 springmadraskerner, der er samlet i ét stort betræk, og du har på den måde mulighed for at vælge lige akkurat den fasthed, der passer bedst til dig og din partner.

Ovenpå sengen kan du – ligesom ovenstående model – frit vælge imellem de to populære topmadrasser, nemlig Visco AIR og Latex deluxe. Visco AIR er som sagt den blødeste model af de to, mens Latex Deluce er et fastere valg. Det er meget individuelt fra person til person, hvilken topmadras man ønsker, og det bør bestemmes ud fra dine personlige præferencer for en blød/fast topmadras.

Ved køb af denne seng har du desuden mulighed for at ombytte fastheden for kun 499 kr. Det er ganske almindeligt, at man kommer til at bestille den forkerte fasthed, og såfremt det sker, har du mulighed for at lave en ombytning inden for 30 dage efter levering.

Budget continentalseng 140×200 (inkl. topmadras)bedste continentalseng

→ 3.999 kr. hos Boboonline.dk

Nu er vi kommet til Budget continentalsengen fra Boboonline.dk, som måler 140×200, og hvor topmadrassen er inkluderet i prisen. Denne seng er ekstremt komfortabel og utrolig behagelig at ligge i. Selve modellen er dansk produceret, hvilket afspejler dens høje kvalitet og enkle design, som desuden vil kunne passe ind i ethvert soveværelse. Sætter du pris på kvalitet, design og komfort til en fornuftig pris, kunne denne Budget continentalseng være det helt rette valg for dig.

Sengen er bygget op af flere madraslag, som resulterer i et højere komfortniveau, som giver dig en markant forbedret søvnoplevelse. Selve platformen udgøres af en boxmadras, og det øverste lag består af en vendbar springmadras med fem zoner. Du har mulighed for at vælge mellem enten en fast eller medium springmadras, alt efter hvad dine individuelle præferencer er. Hvilken madras man bør vælge, afhænger helt og holdent af kropsvægten, og det anbefales, at man vælger en fast springmadras, hvis ens kropsvægt er omkring eller over 76 kg, og at man vælger en seng med multipocket-fjedre, såfremt man vejer over 100 kg. Der følger desuden en topmadras på 40 mm poly top med i købet samt 10 cm runde metal ben, som giver sengen et eksklusivt og flot look.

Continentalseng – Comfort – 180 x 200 cm – Sortcontinentalseng bedst i test

→ 7.499 kr. hos Coop.dk

Den næstsidste seng i vores test kan købes på Coop.dk og er fra brandet Comfort. Sengen måler 180 x 200 cm, har en medium hårdhed og så følger der to stk. continental-underdele og topmadras med i købet. Med denne model vil du med garanti vågne op hver eneste morgen og føle dig frisk og vedudhvilet. Sengen har desuden et flot og enkelt look, som vil kunne passe perfekt ind i ethvert rum.

Madrassen har en medium hårdhed og passer derfor ideelt til personer, der vejer under 85 kg. Herudover består den af to continentalunderdele på 90 x 200 cm, og dette gør sengen ekstremt komfortabel, såfremt der skal være plads til to i den. Sengen er opbygget af tre lag – en basisramme, en springmadras, samt en topmadras – hvilket forbedrer din nattesøvn markant, samt giver dig den nødvendige støtte til alle de rette steder. De to continentale underdele indeholder desuden bæreskum, hvilket øger sengens åndbarhed og dit velvære om natten.

Madrassen er vendbar og består af pocketfjedre med fem individuelle komfortzoner, der ligeligt fordeler trykket og giver dig den optimale støtte. Såfremt du vælger denne model, er der 15 års garanti på fjedre- og rammebrud og 2,5 år på andre dele på madrassen. Der følger yderligere en superlækker topmadras på 180 x 200 cm i latex samt stålben på 10 cm med i købet. Topmadrassen er vaskbar og produceret af 40 mm latex, som er et yderst komfortabelt materiale, der former sig efter din krop og fordeler vægten ligeligt, så du opnår maksimal støtte hele natten lang.

Tom Tailor Heaven Box – Fast – Gråtest continentalseng

→ 12.499 kr. hos Unoliving.com

Den sidste seng i vores test er fra kvalitetsmærket Tom Tailor og kan købes på unoliving.com. Det første, man højst sandsynligt vil lægge mærke til ved denne model, er det eksklusive og flotte look, som med garanti vil kunne passe ind i ethvert stilrent og moderne, skandinavisk soveværelse. Herudover er denne seng udstyret med en 5 cm blød topmadras med skumkerne, og den har desuden en fast madrashårdhed, hvilket gør den egnet til personer med en vægt på omkring 80-100 kg. Sengen har bonell-fjedre, fem forskellige komfortzoner, samt betræk af 100% polyester, hvilket gør, at den er ekstremt behagelig og blød at ligge i, samt giver den nødvendige støtte de rette steder. Benene er af kunststof og i en flot grå farve, og endelig har sengen aftagelige hovedgærdepuder.

Denne type continentalseng er det oplagte valg for dig, der ønsker en flot seng i et eksklusivt look til soveværelset. Herudover er man ved køb af enhver Tom Tailer-seng garanteret en god og komfortabel nattesøvn hver eneste nat, så du kan præstere dit ypperste til hverdag.

Find den bedste continentalseng, der tilgodeser alle dine specifikke behov

Når du skal vælge den rette continentalseng, er det ganske essentielt, at du vælger rigtigt i forhold til madrasserne, da man med continentalsenge har hele tre madrasser. Du skal forholde dig til, hvilken fasthed du ønsker, selve sengen skal have, og så skal du have valgt topmadras. Begge madrasser har stor indvirkning på din nattesøvn, og det er derfor vigtigt, at du her vælger rigtigt. Undersøgelser viser, at vi har en tendens til at vælge en for blød seng, og det går desværre udover skuldre, hofter og ryggen. Når det gælder fastheden på en continentalseng, er det den øverste madras – altså springmadrassen –, man skal fokusere på, da det er den, der har en bestemt type fjedre samt fasthed.

Vi anbefaler, at du vælger en seng med pocket fjedre samt medium fasthed, såfremt du vejer under 75 kg. Vejer du derimod mellem 75 og 95 kg, bør du vælge pocket fjedre samt fast fasthed, og såfremt du vejer over 95 kg, bør du overveje en seng med multipocket fjedre og ligeledes en fast fasthed.