Bolig

Anmeldelse af Kaspersky Antivirus 2021

Indhold

Der er flere og flere, der benytter sig af internettet på mange forskellige måder. Desværre er der også nogle, der benytter sig af det på en måde, der skader alle dem, der bare gerne vil benytte sig af dets mange fordele.

Hvis du vil beskytte dig selv mod forskellige potentielle trusler på internettet, kan du benytte dig med Kaspersky. Læs meget mere om, hvad de kan gøre for dig lige her. Læs også flere guides hos Mjukvara.se.

Prisbelønnet og uundværlig antivirus

Kaspersky er en antivirus, der benytter prisbelønnede antivirus-teknologier, der kan hjælpe med at beskytte din PC imod de seneste vira, ransomware og andet malware, der kan ødelægge din computer.

Kaspersky har allerede forhindret over 1,9 milliarder angreb i år, og den er blevet bedømt som værende fremragende af PC Mag.

Hvis du står og mangler et sikkert antivirusprogram, så kan du altså trygt undersøge Kaspersky uden at blive skuffet over hverken sikkerheden eller dens performance.

Blokerer malware til kryptovaluta-mining via scriptregistrering

Hvis du registrerer scripts, kan Kaspersky hjælpe dig med at forhindre malware til kryptovaluta-mining i at gøre din PC langsommere og tilføje internettrafik.

Hvis du ikke rigtigt tror på de potentielle farer, der lurer på internettet, så kan det altså stadig give mening for dig at investere i Kaspersky, da du får en computer, der yder bedre end ellers, når du har installeret deres antivirus.

Opnå effektiv sikkerhed mens din computer yder, som den skal

Med Kaspersky Antivirus sikkerhedspakke kan din PC blive ved med at yde, som den skal. Sikkerhedspakken arbejder nemlig bag kulisserne, og du vil derfor ikke bemærke, at computeren hele tiden scannes for potentielle trusler.

Sikkerhedspakken er nu også 15% lettere, så din computer belastes minimalt.

Få brugervenlige funktioner der sparer din tid

Kaspersky er en brugervenlig antivirus, der er nem at sætte op. Selvom det kun lige er første gang, at du skal bruge tid på at sætte din anti-virus op, så er det frustrerende at bruge en hel masse tid på noget, der i virkeligheden ikke siger en ret meget.

Med Kaspersky Antivirus får du nemt sat din antivirus op, så du kan komme tilbage til at arbejde, game eller socialisere via din PC.

Det nye og intuitive instrumentbræt gør det desuden nemt at finde de funktioner, som du skal bruge, og hvis du vælger den nyeste funktion, så tager det kun den halve tid at installere i forhold til den gamle.

På den måde sparer du altså en masse tid sammenlagt.

Det kan Kaspersky Antivirus hjælper dig med

  • Blokere de seneste vira, ransomware, spyware, cryptolockere og så videre
  • Bidrage til at forhindre malware infektion til kryptovaluta-mining i at forringe pc’ens ydeevne
  • Leverer antivirus-beskyttelse i realtid
  • Får din computer til at yde, som den skal kunne

De forskellige pakker

Kaspersky Antivirus fås i forskellige pakker, der hver især koster noget forskelligt. Du kan vælge imellem en pakke til 1 PC, der varer i ét år, en pakke til 2 PC’er, de varer i ét år, en pakke til 3 PC’er, der varer i ét år, en pakke til 5 PC’er, der varer i ét år og en pakke til 1 PC, der varer i to år. Jo flere PC’er og jo flere år som du gerne vil dække, jo dyrere bliver pakken.