Bolig

Anmeldelse af Bitdefender Antivirus til Android

Indhold

Bitdefender Antivirus er et kraftigt og godt virusprogram til din Android telefon, som hurtigt scanner hele din telefon uden at bruge en masse batteri eller gøre din telefon langsommere.

Bitdefender Norge er flere gange blevet kåret som testvinder i diverse tests og hører til blandt de bedste antivirus programmer i verden.

Nem installation og brug

Bitdefender er enormt brugervenligt, download blot programmet til din telefon, og så er du i gang. Du skal ikke konfigurere noget som helst, eller bruge lang til på opsætningen.

Bitdefender scanner automatisk din telefon med det samme og hver gang der downloades apps. Selvom du sover, så sover Bitdefender aldrig, og tjekker løbende alle dine apps og din telefons lager så du er beskyttet 24/7.

Opdages der virus eller malware stoppes dette før det gør nogen skade på din telefon.

In-the-cloud funktioner

Programmet bruger ikke en masse lagerplads på din telefon eller dræner dit batteri unødigt.

Dette skyldes den smarte In-the-cloud scannings teknologi. I stedet for at downloade og gemme en masse virus signaturer direkte på din telefon, så tjekker programmet automatisk online for de seneste sikkerhedsadvarsler og virustrusler.

Det giver dig lynhurtige scanninger af din enhed, som ikke dræner dit batteri.

Gratis eller betalt virusbeskyttelse

Bitdefender til Android kan bruges gratis, og giver dig 100 pct. beskyttelse. Så ønsker du blot et stærkt scanningsværktøj der beskytter din telefon så er det denne mulighed du skal vælge.

Download gratis via dette link.

Bitdefender til Android findes også i en betalingsudgave, hvor du får en række praktiske ekstra funktioner som beskytter din telefon yderligere.


Bl.a. får du real-time beskyttelse som scanner de websider du besøger nu og her, og advarer dig mod potentielle sikkerhedstrusler.

I tilfælde af at din telefon bliver stjålet kan du kontrollere din telefon, du kan bl.a. låse den, se sidst kendte lokation, og i værste tilfælde kan du slette følsomt indhold på din telefon via fjernstyring.

Bitdefender tilbyder en 14 dages prøveperiode på de udvidede funktioner så du kan finde ud af om det er noget for dig.

Er antivirus på min telefon nødvendigt?

Mange tror fejlagtigt at deres telefon er 100 pct. beskyttet mod antivirus fra producentens side, og at alle apps i Google Play er scannet for virus og malware. Det er delvist også korrekt, men der er altså over 3 millioner apps i Google Play, og ca. 1% af dem slipper igennem kontrollen, og indeholder derfor skadelig virus eller malware.

Downloader du apps fra andre steder end Google Play, og færdes du generelt på nettet på mindre kendte sider, så er du heller ikke beskyttet.

Din telefon indeholder masser af personlige oplysninger som du ikke ønsker falder i de forkerte hænder, derfor skader det aldrig med lidt ekstra sikkerhed.

Om du bruger en gratis version til antivirus eller en app som du betaler for er helt op til dig, og hvilke funktioner du ønsker.

Bitdefender har forskellige funktioner du kan slå til og fra alt efter hvordan du bruger din telefon.