Bolig

Anmeldelse af AVG BreachGuard

Teknologien har taget verden med storm, og der er efterhånden ikke nogen, der går igennem dagen uden at kigge på den ene eller anden enhed. Det er der både fordele og ulemper ved.

Fordelen er blandt andet, at vi har adgang til masser af underholdning, og det er kun et klik væk. Vi er også mere effektive på arbejdsmarkedet, og det er nemmere end nogensinde før at finde arbejde, hvis du skulle gå hen og blive ledig. Nyheder kan også hurtigere sprede sig, og der kan blive igangsat vigtige bevægelser, der bekæmper uretfærdige forhold. Og dette er selvfølgelig kun nogle enkelte fordele.

Ulemperne inkluderer, at der er flere og flere, der specialiserer sig i at ødelægge det for de mange. Der er nemlig en flok mennesker, der har sat sig ind i at skabe programmer, der går ind og ødelægger dit system på dine enheder, samt at tracke din online aktivitet og stjæle dine private informationer.

AVG BreachGuard kan dog modarbejde deres indsats, så de om ikke andet får svære ved at gøre det. Hvis du vil blive klogere på AVG BreachGuard, så kan du læse meget mere om programmet lige her.

Det kan AVG BreachGuard gøre for dig

AVG BreachGuard er skabt som et værktøj, der kan beskytte dine private informationer. På nettet er det ikke dit navn, der er vigtigt at få fingrene i, men derimod din e-mail adresse. Og som udgangspunkt bliver din email adresse selvfølgelig ikke vist på forskellige platforme.

AVG BreachGuard går dog ind og sikre, at det ikke kun er udgangspunktet. Programmet tjekker nemlig, om der skulle være sprækker eller andet, der gør, at uvedkommende kan få adgang til din e-mail adresse og eventuelle koder, der skulle passe til den. Det er nemlig farligt, når denne type oplysninger ryger i de forkerte hænder.

Derudover arbejder AVG BreachGuard aktivt på, at dine private oplysninger ikke skal havne i andres hænder, så du kan føle dig mere sikker i din færden på nettet.

Sådan kommer du i gang

AVG BreachGuard er en app, som du installerer på din Windows computer, og der går også rygter om, at den er på vej til både macOS, Android og iOS.

Når du installerer AVG BreachGuard, så skal du skabe en bruger eller logge ind på en eksisterende konto, og indtaste din aktiveringskode. Herefter fortæller appen dig præcis, hvordan du kommer igennem processen, Det gør det utroligt intuitivt, og det giver dig også et indblik i, hvad det præcis er appen gør for dig.

Det er igennem denne proces, at du får taget nogle aktive steps til at beskytte dit privatliv på nettet, og det kan være meget rart at være involveret i denne proces, så du ved lidt mere om, hvad du får ud af produktet.

Til at begynde med scanner den din e-mail adresse, hvilket kun er begyndelsen, og så får du også håndteret ethvert fundet problem, der skulle opstå eller blive fundet, allerede når du installerer programmet.