Sponsoreret indhold

Tre spændende materialer som du kan bruge til at lave møbler og andet til hjemmet

Indhold

Dette indhold er sponsoreret 

Kender du det, når man træder ind i et hjem og det bare føles anderledes og personligt? Det er en anden fornemmelse over et hjem, hvor det hele har en historie og en følelse af at alting er hjemmelavet. Det er svært at opnå, da det kræver lang tid at lave meget af ens inventar og møbler selv, men det kan være det hele værd. Forestil dig bare at komme hjem fra en lang arbejdsdag, og du træder ind i din stue til møbler, som oser af personlighed og din egen identitet – der er ingen bedre følelse. Derfor kan du i denne artikel læse om tre materialer, som du kan bruge til at skabe dine egne møbler af til hjemmet. 

Cement – det er til andet en fundamenter til huset 

Når det kommer til et materiale, som er i de langt fleste hjem, men man sjældent bruger selv, så er cement en af de materialer, der er øverst på listen. Cement fås i mange forskellige støbninger og den bedste microcement er ikke specielt svær at få fat i.  

Men hvad kan man bruge cement til? Cement kan bruges til at støbe og forme mange gode ting til haven eller til stuen. Blandt andet er cement utrolig populære som blomstervaser og mere rustikke møbler. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Træpallen fra den lokale tømrerhandel  

Træ er et utroligt godt materiale at arbejde med, og specielt når det kommer til møbler. Det kræver dog ofte meget snilde, at skulle save og skrue en masse træ sammen, og derfor er træpallen til perfekt til dig som ønsker noget nemt og håndgribeligt at arbejde med. De seneste år er træpallen blevet utroligt populær som både sofaer og senge, da det er nemt at sætte sammen til den form som man ønsker møblet skal være i. Det gør at du og enhver anden kan samle sit møbel og gøre hjemmet mere personligt. 

Stofmaterialet og gammelt tøj 

En anden ting som du nemt kan benytte sig af til at lave spændende ting og friske hjemmet lidt op med er stof fra gammelt tøj eller lagener. Disse kan sys sammen og genbruges til alt muligt spændende. Her er det igen kun fantasien, der sætter grænser. Om det er gamle Wood Wood T-shirts eller arbejds sweatere, så kan de bruges til at lave gardiner eller bordskåner.