Bolig

Sådan installerer du nemt Northguard derhjemme

Indhold

Har du sikret din computer og dine dokumenter med et antivirusprogram? Hvis ikke så er det en god idé at gøre det, så dine enheder er beskyttet imod virus og hackerangreb. Det behøver slet ikke være svært og kompliceret at installere et antivirusprogram og du kan nemt gøre det derhjemme helt selv. Med programmer fra Northguard får du veludførte guides til hvordan du nemt kan installere programmerne derhjemme, og det hele foregår endda på dansk.

Hvis du ikke allerede har installeret et antivirusprogram på dine enheder som beskytter dine data, så bør du måske gøre det. Det er i hvert fald en super god idé at gøre, og ofte en god investering. Når vi nu lever i et samfund som er meget mere digitaliseret i forhold til hvad det førhen har været, har vi flere og flere værdifulde ting liggende digitalt på vores enheder. For at sikre at der ikke er uvedkommende som får adgang til vores data, kan man installere et antivirus program, som fx dem som Northguard.dk tilbyder.

Hvorfor installere et antivirusprogram?

Som allerede nævnt er der mange fordele ved at installere et antivirus program, og det kan i længden være en god investering som kan vise sig virkelig at komme dig til gode. Overvej derfor om det ikke er nogle penge, som er værd at investere, således at dine data er sikret og ikke gå tabt eller bliver ødelagte. Der er meget få ulemper ved at installere et antivirus program.

Den største er at det koster penge at købe programmerne, og bliver derfor en ekstra udgift. Derfor er det selvfølgelig en overvejelse der skal til, men for mange er det en investering som de gerne vil tage for at sikre at deres data ikke går tabt. Desuden kan man mange steder få gode tilbud, og en god pris på antivirusprogrammer, så det ikke bliver en kæmpe udgift i budgettet.

En anden ulempe er at nogle antivirusprogrammer kan være tunge på computeren, og kan være svære for computeren at køre optimalt. På den måde oplever nogle at computerens ydeevne bliver nedsat efter de har installeret et antivirusprogram. Det sker ikke med Northguards programmer, så den ulempe kan forhindres ved at vælge den rette udbyder.

Når alt kommer til alt, så er der en kæmpe fordel som gør hele forskellen, og som også er den væsentlige grund til, at du bør få installeret et antivirus program. Det er nemlig at antivirusprogrammet er i stand til at fjerne trusler direkte fra dine enheder, og kan også forebygge ved at forhindre nye trusler i at påvirke dine enheder.

Sådan installerer du

Det er super nemt at installere antivirusprogrammerne fra Northguard. Du kan gøre det derhjemme i ro og mag, og så foregår det hele endda på Dansk så det er forståeligt og overskueligt. På hjemmesiden finder du veludførte guides til hvordan du installerer dit antivirusprogram på dine forskellige enheder. Der er således en guide til hvis du har iPhone eller iPad, hvis du har en android telefon og også til om du har Windows eller Mac. Nemmere bliver det ikke.