Bolig

Anmeldelse af Avast Cleanup Premium

Vi bruger utroligt meget af vores tid foran skærmen, og typisk vil vores aktivitet være online. Det er både i vores fritid, men det er også på arbejdet, at tiden foregår foran skærmen, fordi det simpelthen er vores primære form for underholdning, og det er samtidig med til at gøre arbejdsdagen mere effektiv.

Der er nemlig utroligt mange fordele ved internettet. Kommunikation er noget af det, der fungerer helt til perfektion via internettet – selvfølgelig kun hvis du ser bort fra eventuelle misforståelser – og så er det også nemmere at have delte dokumenter, data og lignende med både dine venner og dine kollegaer. Dette er altså samme nogle af fordelene ved internettet og teknologiens fremgang i samfundet, men enhver medalje har desværre en bagside, og det er også tilfældet her.

Fremgangen i teknologi og internet har nemlig ført til, at der er flere og flere, der forsøger at få adgang til dine private informationer samt at gå ind og ødelægge computeren via vira og malware.

Det kan Avast Cleanup Premium dog hjælpe dig med. Bliv klogere på programmet lige her.

Hvad er Avast Cleanup Premium?

Avast Cleanup Premium er den ultimative pc-optimering. Den optimerer og renser din pc, opdaterer dine apps og løser alle de irriterende problemer, som du oplever i hverdagen, men som du ikke selv har nok teknologisk viden til at løse.

Alt i alt klarer den alt det arbejde, som du ikke er interesseret i at udføre manuelt, hvis ikke du er den helt store IT nørd. Og faktisk er det netop derfor, at den er pengene værd.

Din pc bliver nemlig ikke yngre, og det er ikke billigt at købe en ny – dog er det heller ikke optimalt, hvis ikke den fungerer stort set til perfektion, hvilket den ikke vil gøre i sine sidste år, hvis ikke du sørger for at pleje den ene smule.

Med Avast Cleanup Premium kan du rette det, der gør din pc langsommere via den patenterede og banebrydende teknologi. Det betyder, at du både får fjerne bloatware og glemte programmer, defragmenteret og optimeret din harddisk, og den sætter apps i dvale, så de ikke står og kører i baggrunden og tager fra computerens hastighed.

Tøm din pc

Grundlæggende set, så er Avast Cleanup Premium et værktøj, der giver din pc en ordentlig rensning. Hvis du er ved at løbe tør for diskplads, så kan du hurtigt få fikset det problem via en scanning fra start til slut, der fjerner mange gigabyte af uønskede restfiler. Avast Cleanup Premium går ind og kigger på mere end 200 programmer, browsere og endda også Windows, så du ikke har noget liggnede på computeren, som du ikke skal bruge.

Det vil kort sagt sige, at Avast Cleanup Premium renser din browser, destruerer uønskede plugins og værktøjslinjer og frigør plads. Den vedligeholder også automatisk din computer, mens den renser registreringsdatabaser og retter på harddiskfejl.

Yderligere optimerer og opdaterer den også automatisk dine programmer, så du altid har den nyeste og bedste version, så du ikke behøver at holde øje med eventuelle opdateringer.