Sponsoreret indhold

Sådan får du mere plads på badeværelset

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Pladsmangel. Det er sjældent, at dette ord bliver brugt i en positiv sammenhæng. Det samme gør sig gældende, når man bruger det i forbindelse med et badeværelse. De mange håndklæder, sæber og tandbørster på diverse overflader resulterer i, at rummet hurtigt bliver fyldt op.

I andre rum vil du have mulighed for at købe en ekstra reol eller anskaffe dig et ekstra skab. På de fleste badeværelser er der ikke plads til, at et møbel kan fikse pladsmanglen. Heldigvis er der alternativer, der sagtens kan få dit badeværelse til at blive mere rummeligt, nydeligt og praktisk.

Flyt ting op i højderne

Selvom de fleste kender til dette råd, er det værd at nævne. Når der ikke er plads i bredden, handler det om at kigge i højden. Toilettet, vaskemaskinen og håndvasken har allerede gjort krav på deres gulvplads. Uanset hvor meget de fylder, er de en uerstattelig del af dit badeværelse. Derfor giver det ikke mening at slås med disse. Derimod bør du vende blikket opad og se potentialet af de tomme vægge.

Mange steder kan du finde hyldeløsninger, der passer perfekt ind i et badeværelse. Det kræver især specielle løsninger, hvis du vil have en smart hylde inde i brusekabinen til sæber, creme, børster mm. Måske har du fuldstændig skudt tanken væk, da du har klinker på væggene i dit badeværelse. Her er der en yderst effektiv løsning: sugekopper. Hylden suger sig fast til klinkerne, sådan du kan samle sæben op fra gulvet, tage cremen ud af skabet og samle det hele på en hylde.

Fokuser på kvalitet frem for antal

Du er ude for at handle ind. Du dufter til en parfume på tilbud. Du køber den. Derefter kommer du i tanke om, at skabet under håndvasken allerede er fyldt op med diverse parfumer. Fristelsen er svær, da en lille parfume ikke fylder. Det gør et dusin parfumer til gengæld. Selvom det kan virke fristende at have flere valgmuligheder, vil det til tider ikke være det hele værd, når det kommer til pladsmangel.

Derfor er et godt råd, at du blot køber den parfume, sæbe eller neglelak, som du er gladest for. Selvom du er vild med alle de flotte Shellac farver, som den populære gelpolish kommer i, så bruger du muligvis ikke mere end et par stykker. Udvælg de Shellac farver, som du bruger mest. Hvis du ikke kan undvære dine Shellac farver, kan du selvfølgelig fravælge noget andet end din gelpolish.

Pointen er, at du bedst undgår pladsmangel, hvis du ikke lader den dyrebare plads på badeværelset blive fyldt ud med diverse ting, som du alligevel aldrig bruger. Det kan være alt lige fra håndklæder til gammelt hårvoks. En god sortering af ting og sager på badeværelset kan vise sig at være nødvendig. I alle tilfælde skal pladsmangel ikke være en stopper for, at du kan få et rummeligt, nydeligt og praktisk badeværelse!