Sponsoreret indhold

Opgradering til uddannede massører – kursus i ansigtsmassage

Dette er sponsoreret indhold 

Hvis du i forvejen har en massøruddannelse, og du kunne godt tænke dig at bygge mere på din uddannelse, er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig nu få et kursus som ansigts massør og udvikle din færdigheder som massør gevaldigt. Lasota Terapi Akademi udbyder kurset til folk, der i forvejen er uddannet massører og har planer om at udvide og bygge oven på sine kompetencer. 

Hvad går kurset ud på? 

Ansigts massør kurset består blandt andet af den mere velkendte, traditionelle og yderst afslappende ansigtsmassage, der ofte bliver brugt i forbindelse med kosmetologernes uddannelse. Det er derfor en type ansigtsmassage, som med høj sandsynlighed vil være at finde på diverse skønhedsklinikkers behandlingslister.

Ikke nok med denne type ansigtsmassage vil man også blive undervist i en fysiurgisk massage, der indebærer massage af ansigt, nakke og hals. Denne form for ansigtsmassage kan bruges ved behandling af muskulære problemer i de ovenstående områder, der kan udmønte sig i hovedpine, nakkesmerter og balanceproblemer.

Kurset vil i den praktiske del bestå af vejledning i behandling disse områders smertepunkter, også kendt under begrebet triggerpunkter. Dette gøres ved anvisning af de tryk, der kan påvirke en forhåbentlig reducering i smerter og kramper i de pågældende smerteområder. Som en del af kurset vil man få et indgående kendskab til anatomien samt fysiologien og dermatologi af hovedet sammen med en viden om de mest gængse hudsygdomme i ansigtet. Da kurset mestendels foregår i praksis, er det forventeligt, at man har styr på sin terminologi med mere, hvorfor det er vigtigt med en uddannelse som massør i forvejen. Når kurset er afsluttet, vil der blive sendt et diplom med kursets indhold.  

Vigtig information: hvad skal man være opmærksom på? 

Selve uddannelsen som ansigts massør vil strække sig over syv uger, da kurset kun finder sted en gang i ugen med undervisning på 3,5 time. Undervisningen vil finde sted om aftenen, hvorfor det naturligvis er muligt at have et fuldtidsjob, i mens du tager ansigts massør uddannelsen. 

Uddannelsen kan tages flere forskellige steder i Danmark, hvilket er i henholdsvis Nørresundby, København og Fredericia. Det er alle Lasota Terapi Akademi, der udbyder dette kursus. Da lokationerne er tre meget forskellige steder i Danmark, vil der være rig mulighed for, at en bred befolkningsgruppe kan tage denne uddannelse. Det skulle nemlig gerne ligge i en relativ overskuelig afstand fra dit hjem. Akademiet har bevidst valgt at placere sig, så der er nem adgang dertil via offentlige transportmidler.   

Med hensyn til forberedelsestiden vil den være utroligt varierende fra massør til massør. Men sådan er det med al uddannelse, da det for nogen bare tager lidt længere tid med læsningen eller forståelsesprocessen. Lasota Terapi Akademi bestræber sig på at skabe plads til alle, så de får mest muligt ud af undervisningen. Som regel vil der være forberedelse, der kræver en halvanden time per hver time, der er undervisning. Det vil altså sige, at der kan forventes at være op i mod fire timers forberedelse til hver undervisningsgang.