Bolig

Guide: Sådan fuldender du dit look med accessories

Indhold

Dette indlæg er sponsoreret af den/de samarbejdspartnere der linkes til.

Accessories tilføjer det ekstra til dit look eller dit tøj, som gør, at det ser lidt smartere og mere personligt ud. Der er mange muligheder, når det gælder accessories, og derfor god chance for at kunne finde noget, som passer til din stil. Her på siden vil du få et par gode råd til, hvordan du kan inkorporere accessories i dine outfits. 

Accessories til håret er meget populære

Hårbånd, scrunchies og hårklemmer er de seneste år blevet meget populære. Du kan få rigtig mange fine hårklemmer i forskellige farver og mønstre, som kan være med til at give dit tøj et pift. Hvis du eksempelvis har et mere neutralt sæt tøj på, kan en hårklemme i en flot farve tilføje en fin finish. Det samme gælder hårbånd og scrunchies, som også findes i mange forskellige varianter. Det smarte ved et hårbånd eller en hårklemme er, at det/den lynhurtigt kan få dit hår til at se ud, som om du har brugt lang tid på det. Så hvis du har travlt om morgenen, er det nemt og smart lige at sætte et fint hårbånd eller en hårklemme i håret, inden du skal ud ad døren.

Kombiner halskæder i forskellige længder og metaller

En hvid T-shirt og et par jeans er en sikker kombination og er et rigtig nemt valg på travle dage. Hvis du gerne vil pifte det klassiske look lidt op, kan flere halskæder i forskellige længder være rigtig fine uden på T-shirten. Det er meget moderne og ser rigtig godt ud at kombinere halskæder i forskellige længder og på den måde skabe en lag-på-lag-effekt med halskæderne. Engang var det nærmest forbudt at kombinere guld og sølv, men i dag er det blevet meget moderne at kombinere forskellige metaller. Dine halskæder og ringe behøver derfor ikke være samme metaltype, og du kan med fordel kombinere sølv- og guldsmykker for at skabe mere spil.  

Farvekoordinering er et hit 

Accessories er også rigtig gode at bruge til at farvekoordinere. Hvis du eksempelvis har en trøje på i rød eller med noget rødt i, skaber det en fin sammenhæng, hvis du sætter en hårklemme i rød i håret også. Glimmersokker har også været mere fremme de seneste år, og du kan derfor også vælge at tage et par glimmersokker på, som matcher din trøje. Du kan også matche forskellige typer af accessories – for eksempel ved at tage et hårbånd og et par glimmersokker på i samme farve. Der er rigtig mange sjove måde at farvekoordinere på, og det er i høj grad noget, som tilføjer lidt ekstra til dit look.