Sport og fritid

El løbehjul test – Guide til valg af elektrisk løbehjul

Indhold

Er du vild med at suse afsted med hjul under fødderne? Eller har du brug for et transportmiddel, der kan få dig hurtigere frem? Så er et elektrisk løbehjul måske noget for dig. Løbehjul er nemlig ikke kun til børn længere. I dag drøner tusindvis af voksne hver dag afsted på deres løbehjul, som både er sjovt og praktisk. Når du skal finde det perfekte løbehjul, kan du overveje et par ting:

  • Hvor meget vil du betale for dit løbehjul?
  • Hvilke egenskaber skal løbehjulet have?

Her kan du blandt andet læse om el løbehjul fra Coop, og populære Roboteksperten.dk.


Mi M365 Pro el løbehjul fra Xiaomi

Set hos Roboteksperten.dk for 3.999 kroner

Dette el-løbehjul skal opleves!Bedste el løbehjul 2019

Cityway har med deres Comfort-model, der er 100% lovlig til brug på offentlig offentlig vej, skabt et rigtig godt elektrisk løbehjul.

Comfort er udarbejdet i et stabilt og robust materiale, der giver fantastisk kørekomfort. Med dette el-løbehjul kan du suse gennem gaderne med op til 20 km/t. Der er en indbygget ECO-tilstand (14 km/t) som du kan slå til hvis du ønsker at spare på strømmen. Du kan altid følge med i hvor meget batteri du har tilbage med den smarte batteriindikation på styret.

Med et Cityway Comfort kan du lade dig fragte helt ubesværet op til 25 km (Alt efter forholdene) på én opladning og lade op igen på blot 3-4 timer. Det er altså både velegnet til korte og lidt længere ture.

Mange smarte funktioner

Foruden den smarte batteriindikation er der også mange andre smarte funktioner. Det kan f.eks. foldes sammen så det er lige til at tage med i bilen, toget eller bussen.

Derudover er der indbygget fartpilot som selv kan holde hastigheden, for- og baglys skrivebremse og meget mere.

Dette el-løbehjul er for dig der gerne vil have kvalitet for pengene. Med det robuste stel og de store 8” punktérfri dæk, vil du få en fantastisk køreoplevelse.


Razor Power Core E90 – el løbehjul til børn og teenagereel løbehjul test

Set hos Coop.dk til 1.499 kroner

Vi starter med et løbehjul fra Coop, der egner sig bedst til personer, der vejer mindre end 54 kg. Derfor er det en perfekt gave til børn eller teenagere, men det kan også bruges af nogle voksne. Løbehjulet kan bruges af personer, der er over otte år. Producenten Razor producerer el løbehjul i høj kvalitet. Dette løbehjul er rigtigt godt til små ture og til at have det sjovt. Det kan køre op til 14 km/t, og du kan køre på det i 40 min., før du skal oplade det igen. Når løbehjulet skal oplades, tager det 12 timer, før det igen har fuld batteritid. Løbehjulet skal køre fem km/t, før motoren går i gang, så du skal selv have gang i løbehjulet, før du kan hvile fødderne og nyde turen.

Løbehjulet har håndbremse, så du kan altid sætte farten ned eller bremse, hvis det går lidt for stærkt. Det gør det meget behageligt at drøne afsted, fordi du har den fulde kontrol lige ved hånden. Der findes tre design på løbehjulet, så du har mulighed for at finde det, du bedst kan lide. El løbehjulet er som standard sort, men det fås med enten grønne, pink eller lilla detaljer. Prismæssigt ligger dette løbehjul i den lave ende, så det er et rigtigt godt løbehjul til dig, der gerne vil have et funktionelt el løbehjul til en god pris.


Razor E-Prime fra Hubshop – el løbehjul med høj hastighed og i høj kvalitettest el løbehjul

Set hos Hubshop.dk til 3.199 kroner

Dette el løbehjul i aluminium kan bære op til 80 kg. Med et elektrisk løbehjul fra Razor får du friheden til at komme hurtigt frem. Hvis du ønsker et løbehjul med høj hastighed, er dette et rigtigt godt bud. Det kan nemlig køre op til 24 km i timen, så du kommer hurtigt fra A til B, når du transporterer dig på det. Løbehjulet er samtidig meget praktisk, fordi det kan foldes sammen. Du kan derfor have det med under armen i hverdagen eller tage det med i bilen, når du skal på ferie. Løbehjulet har desuden et støttehjul, så du kan nemt parkere det. Løbehjulet har et 35V lithium-ion batteri, som er meget kraftigt. Løbehjulet kan køre omkring 40 min., før det skal lades op.

Hvis du vil have et løbehjul i høj kvalitet, så er dette et godt bud. Løbehjulet kan justeres i højden, så det passer til alle højder. Løbehjulet har desuden en elektrisk gaskontakt, der sidder ved den ene tommelfinger, der gør det nemt at komme op i fart. Du kan desuden følge med i batteritiden på en 5-trins LED-indikator på løbehjulet. Designet på hjulet er enkelt og lækkert med grå og sorte farver. Prismæssigt ligger dette løbehjul i den høje ende, men hvis du vil suse afsted på et kvalitetsløbehjul, så er dette et rigtigt godt bud. I forhold til hvad du får for pengene, er prisen på dette løbehjul altså ikke høj.


Denver SCO-80110 fra Coolstuff – smart el løbehjul med fede detaljerel løbehjul bedst i test

Set hos Coolstuff.dk til 2.149 kroner

Dette løbehjul kan bære op til 100 kg og anbefales til personer over 14 år. Hvis du vil have fuld fart på, kan du med fordel vælge dette løbehjul fra Denver. Elektronikbrandet Denver laver masser af elektroniske produkter i høj kvalitet, så du er helt fremme i skoene, når du køber et af deres produkter. Når du kører på løbehjulet fra Denver, behøver du ikke at sparke med foden på vejen for at få fart over feltet. Løbehjulet kan nemlig køre på el, og det er en stor fordel, hvis du gerne vil hurtigt frem.

Løbehjulet fra Denver passer godt til dig, der gerne vil køre afsted med fuld fart, da det kan køre op til 20 km i timen. El løbehjulet egner sig godt til længere ture. Det kan nemlig køre 12 km, før det skal lades op igen. Det tager omkring 2-3 timer at lade løbehjulet helt op. I forhold til mange andre el løbehjul er denne opladningstid meget hurtig.

Display med hastighedsmåler

Dette el løbehjul har mange forskellige funktioner, som du kan nyde godt af, når du drøner afsted på vejene. Løbehjulet har eksempelvis gashåndtag, som du kan bruge til at styre farten. El løbehjulet har også en elektrisk bremse, som du kan gøre brug af, når det går lidt for stærkt. Mens du står på løbehjulet, kan du følge med i hastigheden på et display. Displayet viser desuden batteriets status, og hvor langt du har kørt. Du har altså fuld kontrol, når du køber dette el løbehjul fra Denver.

Løbehjulet kan desuden nemt foldes sammen, så du kan sagtens have det med under armen, hvis du tager løbehjulet hen til toget eller bussen. El løbehjulet fra Denver er både hurtigt, praktisk og fyldt med smarte detaljer. Løbehjulet har et simpelt og flot design, der passer til de fleste. Prismæssigt ligger løbehjulet i mellemklassen, men du får virkelig noget for pengene, når du vælger dette løbehjul.


Xiaomi Mi M365 – el løbehjul med høj hastighed og cruise controlbedst i test el løbehjul

Set hos Roboteksperten.dk til 2.934 kroner

Det løbehjul kan bære op til 1.000 kg og kan betjenes af personer, der er over 15 år. Elektronikgiganten Xiaomi producerer blandt andet smartphones og fjernsyn – og altså også elektriske løbehjul. Med dette løbehjul er du garanteret et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er sparet på noget. Løbehjulet er foldbart, så du kan sagtens have det med under armen eller tage det med i bilen, når du skal på ferie. Det særlige ved dette løbehjul er, at det kan køre meget stærkt. Du kan køre helt op til 30 km/t, hvis du vælger dette el løbehjul. Du kan køre op til 30 km, før du skal genoplade batteriet.

El-løbehjulet har mange smarte detaljer, som enhver elektroniknørd vil elske. Løbehjulet fra Xiaomi har blandt andet cruise control, der betyder, at du får en ensartet fart, når du drøner afsted på løbehjulet. Det er en stor fordel, hvis du gerne vil have fuld kontrol, når du kører på løbehjul. Dækkene på løbehjulet er pneumatiske, hvilket betyder, at de absorberer stød. De pneumatiske dæk hjælper også løbehjulet med ikke at skride ud. Dækkene sørger for, at din transport på løbehjulet er både behagelig og mere sikker.

En af de smarte detaljer ved el-løbehjulet er også, at du kan se vigtige informationer på appen Mi Hime App. Her kan du se, hvor stærkt du kører, og hvor meget strøm du har tilbage på dit løbehjul. Løbehjulet har et simpelt, sort design med flotte røde detaljer. Prismæssigt ligger dette løbehjul i den høje ende, men du får virkelig noget for pengene, når du vælger dette.


Rawlink SS01 fra Roboteksperten – solidt el løbehjul med støddæmperbedste el løbehjul

Set hos Roboteksperten.dk til 2.499 kroner

Dette el løbehjul kan bære op til 120 kg, og det kan bruges af personer, der er over 15 år. Rawlink producerer alt fra kompressorer til bilkameraer – og altså også elektriske løbehjul. Dette løbehjul kan nemt og hurtigt foldes sammen, så du kan sagtens have det med under armen, hvis du skal køre i tog eller bus. Rawlink SS01 kan køre op til 20 km/t, og det kan køre op til 12 km, før det skal lades op igen. Hvis du bor tæt på din skole eller arbejdsplads, kan du altså sagtens erstatte cyklen eller bilen med dette smarte løbehjul. Det tager omkring 2-3 timer at genoplade batteriet.

Dette løbehjul er meget solidt og stærkt. Det er produceret i aluminium, der kan holde i mange år. Batteriet er et 24V 4.4Ah lithium-batteri, der sørger for, at du kan køre relativt langt på en opladning. Batteriet holder i gennemsnit op til tre timer. Også hjulene på løbehjulet er solide, da de er produceret i punkteringsfri og solid gummi. Samtidig er der fuld fokus på komfort, når du vælger dette løbehjul fra Rawlink. Der er nemlig støddæmpere i forhjulet, som gør, at du kan suse afsted uden at blive forstyrret af små bump i vejen.

Du kan holde øje med hastighed, distance og batteritid på løbehjulets digitale display, der sidder på styret. Designet på løbehjulet er simpelt, og farven er sort. Hvis du leder efter et smart, praktisk og pænt løbehjul, så er dette et rigtigt godt bud. Prismæssigt ligger dette løbehjul i mellemklassen. Du får et solidt og praktisk løbehjul, der kan holde i mange år, hvis du vælger dette fra Rawlink.


JSF Urban Sprinter – høj hastighed og hurtig opladningelektrisk løbehjul test

Dette løbehjul kan bære op til 100 kg, og det passer til personer, der er over 12 år. Det kan køre op til 12 km, før du skal genoplade batteriet. Noget af det særlige ved dette løbehjul er, at det kun tager to timer, før batteriet er fuldt opladet igen. Det tager noget længere tid for mange af de andre elektriske løbehjul på markedet. Løbehjulet kan desuden køre helt op til 25 km/t, så du har mulighed for at få fuld fart på, når du transporterer dig rundt. Det betyder, at du kan køre hele ti kilometer på mindre end en halv time.

Løbehjulet er altså et fremragende alternativ til bilen eller cyklen, hvis du ikke har så langt på arbejde. Samtidig er det meget sjovere at drøne afsted på et løbehjul, end det er på en cykel. Du kan gøre transporten til en leg med dette el løbehjul fra JSF.

Dette løbehjul har flere smarte detaljer. Det har elektrisk gashåndtag, bremser på baghjulet og meget solide dæk. El løbehjulet har desuden lys både foran og bagved, som gør, at du nemt bliver set i trafikken. Hvis du vil have løbehjulet med på farten, kan du blot klappe det sammen og tage det under armen. Løbehjulet har et simpelt og pænt design, som vil falde i de fleste menneskers smag.

Prismæssigt ligger løbehjulet i den dyre ende, så hvis du leder efter et billigt løbehjul, er dette nok ikke det rigtige for dig. Hvis du derimod går mere op i at få et af de bedste løbehjul på markedet, så kan dette være det helt rigtige for dig, fordi det både er solidt og hurtigt, og fordi det hurtigt kan lades op igen, når det løber tør for batteri.


Hvilket el løbehjul er bedst i test?

Alle disse løbehjul er gode bud, hvis du har lyst til at drøne afsted på et elektrisk løbehjul. De er nemlig alle i høj kvalitet, og så har de hver især nogle smarte detaljer. I denne test har vi udvalgt løbehjul, der ligger i tre forskellige prisklasser, nemlig den lave ende, mellemklassen og den høje ende. Når det er sagt, så hænger pris og kvalitet selvfølgelig tit sammen. Derfor kan de mellemdyre og de dyre løbehjul ofte mere end de billige. Til gengæld kan et billigt løbehjul sagtens leve op til dine behov, hvis du bare gerne vil have et elektrisk løbehjul.

Xiaomi Mi M365 skiller dig ud i denne test. Det gør det, fordi det er meget solidt og kan bære op til 1.000 kg. Det passer altså til voksne i alle vægtklasser. Derudover udmærker dette løbehjul sig ved, at det kan køre rigtigt stærkt – helt op til 30 km/t. Sidst, men ikke mindst, så kan du følge med i hastighed og batteritid på en app. Det er en funktion, som ingen af de andre løbehjul har. Hvis du vil have et hurtigt og solidt løbehjul, er det altså et rigtigt godt bud.