Sponsoreret indhold

Tre gode råd til indretning af dit hjem

Indhold

Det kan være svært, at indrette sit hjem. Der er tusindvis af måder at gøre det på, og der er ingen måde, der er korrekt. Når man indretter sit hjem vil man ofte gerne have et personligt præg, og ikke få det til at ligne et modelhjem, som det står i IKEA. En af de største fejl mange laver når de indretter deres hjem er at indrette det uden personlighed og identitet. Manges hjem kan man slet ikke mærke, at det er dem der bor der. 

Derfor kan du nedenfor læse om tre gode råd til at gøre dit hjem personligt næste gang, du indretter indenfor huset fire vægge.

Forkæl din væg med lækre plakater og klistermærker 

En af de ting, som du kan gøre for at trække din indretning i den personlige retning er via decor på væggene. Væggene er ofte af det første man lægger mærke til når man træder ind i et hjem, da malerier og plakater ofte er i øjenhøjde, og derfor fanger folks opmærksomhed. En god måde, at få hjemmet til at virke mere personligt er via fotografier af familien og personlige plakater. Hos Smartstickers.dk kan du få et stort udvalg af plakater og klistermærker til hjemmet, som både smagfuldt og personligt kan pryde dine vægge, så de ikke forbliver kedelige. 

Et lille bonusråd når du skal finde decor til væggene er at holde rammerne i hvert rum ens. Det vil sige, at størrelserne godt må ændre sig, samt være forskellige afstøbninger. Men hvis du i stuen vælger at have firkantede billeder med firkantede rammer, er det en god ide at holde rammerne firkantet hele vejen igennem stuen. Her må du gerne bruge aflange firkantet og i forskellige størrelser for at skabe dynamik. 

Gør dit hjem personligt med hjemmelavede møbler 

De senere år er mange begyndt at skabe deres egne møbler til hjemmet. Det er virkelig med til at give din indretning et personlig præg, og det behøver ikke være svært. Hos de fleste trælaste kan du afhente gratis eller til en mindre pris træpaller. Disse træpaller kan blive til alt lige fra stole til senge og sofaer. Træpalle-møbler er utrolig populært, da det er nemt materiale at arbejde. Bare ved hjælp af noget sandpapir, maling, skruer og en sav, kan du skabe hvilket som helst møbel til dit hjem – du kan endda gøre det til et familieprojekt. 

Benyt genbrugsforretninger og online-handel 

Hjemmelavede møbler, som træpalle-møblet, samt dette råd er med til at hjælpe miljøet og samtidig spare dig penge. Træpaller er utroligt billige, og det er genbrugsmøbler og gode fund på nette også. Det gælder om at undersøge mulighederne, og ikke være bange for at gå second-hand når det gælder møbler. Der er mange gode tilbud på blandt andet Den Blå Avis eller Facebook Marketplace, det gælder bare om at opsøge dem. På den måde sparer du en masse penge, giver dit hjem mere liv og samtidig hjælper miljøet ved ikke at købe nyt hele tiden.