Sponsoreret indhold

Tre gode råd til at forbedre din Instagram profil

Indhold

Dette indhold er sponsoreret

En af de ting vi danskere er begyndt at gå meget mere op i er, hvordan man fremstår på de sociale medier. For de sociale medier er meget mere, end en mulighed for at holde kontakten med venner og bekendte. Det er jobmuligheder, dating og en konkurrence om, hvem der kan fremstå bedst gennem det indhold der lægges op. En af de mest populære sociale medier er Instagram, der har taget brugere fra både Facebook og Snapchat de seneste par år, og er et socialt medie vi danskere bruger mere og mere tid på. Derfor kigger vi i denne artikel på, hvordan man får sin Instagram-profil til at skinne. Mange har formentlig en kendt eller en såkaldt influencer de følger eller ser op til på Instagram. I denne artikel kigger vi på, hvordan et Instagram-feed kan blive forbedret med små simple og håndgribelige tricks. Læs om de kendte her og bliv klogere på, hvordan man laver en skarp Instagram-profil.

Post billeder regelmæssigt – og gør brug af din story

Følgere, likes, delinger osv. – Alting tæller i hjernen på os danskere, når vi bruger Instagram, men hvordan skaber vi de bedste forudsætninger for at lave en flot Instagram-profil? Det gør man ved at vise Instagram, at man er glad for at bruge deres sociale medie – man skal please deres algoritme. Derfor skal der postes indhold regeltmæssigt og gerne flere gange om ugen. På den måde fastholder man et flow, som Instagrams algoritme opfanger og indholdet klare sig bedre. Et andet hurtigt tip er også, at gøre brug af Story-funktionen på Instagram. Her kan man poste indhold, der kun kan ses af følgere indenfor 24 timer på profil. De bedste “stories” kan man så senere putte på sin profil som fast indhold under funktionen “højdepunkter”.

Find et tema og hold dig til dette

Et andet professionelt tip er, at man skal sørge for at finde et tema til sin Instagram-profil. Med det menes der ikke, at der kun må postes billeder noget bestemt, men at man har nogenlunde samme redigering af billederne. Det vil sige, at hvis man f.eks. poster rigtig mange sort-hvid billeder er det en god idé at holde sig i disse nuancer. Eller hvis man er glad for at bruge et bestemt filter, ser det bedst ud, hvis man er konsekvent på alle sine billeder med filteret eller lignende filtre.

Din bio er vigtigere, end du tror

Mange gør ikke brug af den tekst man har mulighed for at skrive på sin Instagram-profil. Det er en skam, da den faktisk er vigtigere end man lige går og tror. Specielt hvis man gerne vil have flere følgere til sin profil. Det er nemlig det første, som man som potentiel følger bliver mødt med, når man besøger profilen. Derfor skal man skrive en fængende tekst, der beskriver hvem man er som person og hvad man kan forvente på Instagram-profilen. En god idé kan være at præsentere sig selv i punktform med små emojis og korte tekstbidder.