Cookie og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies, hvad er det egentlig?
3. Slet eller blokere cookies således
4. Cookies, derfor bruger vi dem
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Anvendelse af annoncenetværk
7. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
YM Invest ApS
Sdr. ringgade 2, 1.TV
8000, Aarhus C
Email: info@brugervejledning.dk

2. Cookies, hvad er det egentlig?
Cookies er en ganske ufarlig tekst-fil, som lagres på din computer for at forbedre oplevelsen på brugervejledning.dk. Hverken personligeoplysninger eller persondata vil på nogen måde blive gemt eller misbrugt.
3. Slet eller blokere cookies således
Ønsker du at blokere og/eller slette for cookies på din tablet, mac, pc eller anden enhed, så kan det gøres meget nemt og meget hurtigt. Du skal blot følge følgende guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Cookies, derfor bruger vi dem
I grove træk, så er det din brugeroplevelse og funktionaliteten på vores hjemmeside, som er den største årsag til at vi benytter os af cookies. Cookies er hverken farlige eller indeholder nogen form for vira. Ganske enkelte indstillinger vil blive gemt, men det gøres de udelukkende for at gøre hjemmesiden hurtigere. Cookies gør det også lettere for os at måle trafikken på hjemmesiden, og de besøgendes færden på hjemmesiden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics
Brugervejledning.dk benytter standard cookies fra Google Analytics. Vi gør brug af cookies fra Google Analytics til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

6. Anvendelse af annoncenetværk
Vi bruger kun ét annoncenetværk på Brugervejledning.dk:
– Partner-Ads

7. Brugen af personoplysninger
Tredjepart vil aldrig nogenside have adgang til personoplysninger, med mindre at der er givet samtykke til det, skriftligt vel at mærke. På Brugervejledning.dk bliver du gjort opmærksom på, hvis tilfældet opstår og vi indsamler personoplysninger.
Det kan eksempelvis være i forbindelse med analyser, som udelukkende bruges til at optimere indholdet på hjemmesiden, og derved kun i vores besøgendes interesse.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis man ønsker at få tilsendt de personoplysninger, som vi har registreret her på siden, så kan dette sagtens arrangeres. Du kan sende en mail på info@brugervejledning.dk. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.